Βύντρα και Γιαννακόπουλος για Ατρόμητο

Τους Λουκά Βύντρα και Νίκο Γιαννακόπουλο έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Ατρόμητος σύμφωνα με δημοσιεύματα της Τετάρτης.

Τους Λουκά Βύντρα και Νίκο Γιαννακόπουλο έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Ατρόμητος σύμφωνα με δημοσιεύματα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο αναφέρουν πως η ομάδα του Περιστερίου θέλει να κάνει το μεγάλο «κόλπο» επαναπατρίζοντας τον Βύντρα, οι οποίος έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Λεβάντε.

Αυτό το γεγονός όμως δυσκολεύει τις προσπάθειες του Ατρόμητου, καθώς ο παίκτης αναμένεται να έχει και άλλες προτάσεις, ενώ δεν δείχνει και ιδιαίτερα θερμός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους του Ατρόμητου πάντως να πιστεύουν πως μπορούν να τον πείσουν.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύλλογος ενδιαφέρεται και για τον 22χρονο τερματοφύλακα Νίκο Γιαννακόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Πανιώνιο ως δανεικός από την Ουντινέζε αλλά μένει ελεύθερος.

Στο Περιστέρι αναζητούν τερματοφύλακα έπειτα από την αποδέσμευση του Μιχάλη Σηφάκη και καλοβλέπουν την απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.