Πόζογλου: «Το μεγάλο μου όνειρο»

Ο Στέλιος Πόζογλου ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας πρωταθλητισμού της Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ πήρε το ... «βάπτισμα του πυρός» με την πρώτη ομάδα, σκοράροντας μάλιστα και σ' ευρωπαϊκό αγώνα στην Τούμπα, κόντρα στην Αλκμάαρ.

Ο Στέλιος Πόζογλου ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας πρωταθλητισμού της Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ πήρε το … «βάπτισμα του πυρός» με την πρώτη ομάδα, σκοράροντας μάλιστα και σ’ ευρωπαϊκό αγώνα στην Τούμπα, κόντρα στην Αλκμάαρ. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» παρέθεσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» όπου αναφέρει, ξεκινώντας από εκείνη τη βραδιά στις αρχές Δεκεμβρίου: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για εκείνο το γκολ, αλλά ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλα».

Για την Κ20: «Φέτος ήταν μία πολύ καλή σεζόν για την Κ20 που σφραγίστηκε με την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Όλη τη χρονιά δουλέψαμε σκληρά και αυτό φαινόταν σε κάθε ματς μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή μας, τον Βλάνταν Ιβιτς (αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ) που μας βοήθησαν να τα καταφέρουμε. Αυτόν τον τίτλο τον αφιερώνω στους γονείς μου (σ.σ.: τον Λευτέρη και την Αλεξάνδρα) και στην αδερφή μου την Αναστασία. Φυσικά και στον λαό τού ΠΑΟΚ που μας στήριξε και ήρθε να μας δει σε πολλά μας. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο!»

Για τα άτομα που τον έχουν βοηθήσει στην πορεία του: «Ο Σπύρος Βασιλειάδης που ήταν ένας από τους πρώτους προπονητές που είχα στον ΠΑΟΚ. Θέλω, όμως, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη που με έβαλε στη Β΄ ομάδα από μικρή ηλικία, αλλά και τον Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος πίστεψε από την αρχή ότι μπορούμε φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα και μας μετέφερε το πάθος του και την πίστη του».

Για τον Βλάνταν Ιβιτς: «Εδωσε το καλύτερο δυνατό στην ομάδα, δέθηκε πολύ γρήγορα με όλα τα παιδιά και μας πέρασε μία νοοτροπία νικητή. Πίστεψε από την αρχή ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τίτλο. Από την αρχή της χρονιάς είπε σε μένα και κάποια ακόμη παιδιά ότι στηρίζεται σε μας και περιμένει πολλά και πιστεύω ότι δεν τον διαψεύσαμε».

Για το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει πρωτάθλημα και με την πρώτη ομάδα: «Εννοείται ότι αυτό είναι το πιο μεγάλο μας όνειρο. Μακάρι να γίνει έτσι. Το έχουμε σκεφτεί αυτό με τον Ευθύμη (σ.σ.: Κουλούρη) και όχι για πλάκα. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο ένα πρωτάθλημα με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.