Φιλική νίκη με Καζάκη

Με γκολ του Καζάκη στο 55ο λεπτό, η Ξάνθη νίκησε, 1-0, τον Πανσερραϊκό, στα Πηγάδια, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Με γκολ του Καζάκη στο 55ο λεπτό, η Ξάνθη νίκησε, 1-0, τον Πανσερραϊκό, στα Πηγάδια, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Ξάνθης κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας, ενώ ο επόμενος φιλικός αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 19 Αυγούστου (18:30) με τη Μανίσασπορ.

Η Ξάνθη ξεκίνησε καλά, αλλά δεν είχε ευκαιρίες στην αρχή. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήρθε στο 9ο λεπτό για τον Πανσερραϊκό με τον Βρούτσινα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Λυμπερόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μαρσελίνιο απάντησε για την Ξάνθη, αλλά και εκείνος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μαρσελίνιο έχασε μία ακόμη ευκαιρία στο 27ο λεπτό, ενώ και η προβολή του Μαρκόφσκι στο 29ο λεπτό αποδείχτηκε ανεπιτυχής. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με σουτ του Καζάκη. Στις καθυστερήσεις, η προσπάθεια του Αλτιπαρμακόφσκι να διπλασιάσει τα τέρματα για την Ξάνθη δεν είχε τύχη.

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης (46′ Μπέρτος), Βάλλας (46′ Σταθάκης), Στάσιακ (46′ Κομεσίδης), Εντιμάρ (74′ Τσουμάνης), Ντάνι (74′ Γκατσολάρι), Φλίσκας (67′ Μάνταλος), Πόι (74′ Καθάριος), Μαρσελίνιο (43′ Βλαχοδήμος), Μαρκόφσκι (67′ Αλτιπαρμακόφσκι), Σουάνης (46′ Καζάκης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμαγιάς (46′ Κολίτσι), Παντελιάδης (54′ Μουσικάκης), Πάτρικ (46′ Νταβίντ), Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ. (74′ Τσαούσης), Μαχλελής (64′ Ασλανίδης), Κοντός (46′ Ντιόγκο), Παπαδόπουλος (74′ Σοάρες), Ανάκογλου (74′ Γιαννόπουλος), Βρούτσινα (46′ Κις), Λιάκος (64′ Γκούρτσας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.