Αποθέωση στα Ιωάννινα

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στην αποστολή του Ολυμπιακού οι φίλαθλοι της ομάδας στα Ιωάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην πόλη της Ηπείρου για την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:00 Novasports 2). Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.
* "Κόκκινος" ο Ορμπάιθ
* Κερδίζει πόντους
* Με Φέισα και Γέστε

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στην αποστολή του Ολυμπιακού οι φίλαθλοι της ομάδας στα Ιωάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην πόλη της Ηπείρου για την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:00 Novasports 2), όπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει τη δυνατότητα να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδος, εν όψει της νέας σεζόν.

Περίπου εκατό φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας και είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας. Δεν έλειψαν τα συνθήματα, ενώ κεντρικά πρόσωπα των εκδηλώσεων λατρείας ήταν οι Πάντελιτς και Ιμπαγάσα.

Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Γέστε και Φέισα, ενώ αναμένεται να δείξει μέρος των όσων σκέφτεται για το βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων», εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του και βελτίωση, συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλικά προετοιμασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.