Τους «έπιασε στον ύπνο»

Για τα αποκαλυπτήρια της Κατάνιας στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο ο κυριακάτικος ιταλικός Τύπος. Η επίσημη θέση των Ιταλών

Αποστολή: Νίκος Γαβαλάς
Για τα αποκαλυπτήρια της Κατάνιας στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο ο κυριακάτικος ιταλικός Τύπος. Στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «La Sicilia» υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Η νέα Κατάνια του Μοντέλα, παρουσιάζεται στους τιφόζι».

Είναι σαφές πως οι Ιταλοί δημοσιογράφοι δεν είχαν ενημερωθεί, τουλάχιστον έως αργά το βράδυ του Σαββάτου, για την αναβολή του φιλικού με τον Ολυμπιακό. Έτσι, έκαναν εκτενέστατη αναφορά στην αναμέτρηση, στις σελίδες των αθλητικών νέων.

Μεταξύ άλλων, έγραψαν για τους τίτλους των «ερυθρόλευκων» στην Ελλάδα. Επιπλέον, χαρακτήρισαν τον Ολυμπιακό σαν την πλέον δημοφιλή ομάδα της χώρας και στάθηκαν στην παρουσία του Φρανσουά Μοδέστο. Για τον Κορσικανό αμυντικό χαφ ανέφεραν πως οι Ιταλοί φίλαθλοι των θυμούνται απ’ τη μακρά θητεία του στην Κάλιαρι (1999-2004, με μία παρένθεση στη Μόντενα το 2003, με την οποία αγωνίστηκε σε ένα ματς). Υπερτόνισαν επίσης την παρουσία του πρώην επιθετικού του Άγιαξ, Μάρκο Πάντελιτς στο ρόστερ των «Πειραιωτών».

Σε ότι αφορά στην προσέλευση του κόσμου, οι Ιταλοί συνάδελφοι εκτιμούσαν πως δε θα γέμιζε το «Αντζελο Μασιμίνο», καθώς στη συγκριμένη χρονική στιγμή η πλειοψηφία των κατοίκων της Κατάνης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι γηπεδούχοι, πάντως, προσδοκούσαν σε ικανοποιητική προσέλευση.
Να σημειωθεί πως το Σάββατο η Κατάνια γνωστοποίησε πως ο αριθμός των διαρκείας της έφθασε τα 7.474. Στην προηγούμενη σεζόν ο αριθμός των διαρκείας ήταν 9.200.

Σχετικά με την αναβολή του ματς με τον Ολυμπιακό, οι φίλοι της Κατάνιας ενημερώθηκαν το πρωί της Κυριακής απ’ τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως και η επίσημη ιστοσελίδα της Κατάνιας, μόλις το πρωί της Κυριακής άλλαξε την πρώτη της σελίδα, όπου διαφήμιζε το φιλικό, αλλά και την παρουσίαση της ομάδας της περιόδου 2011-12.

Τελικώς, για το βράδυ της Κυριακής η Κατάνια προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι με την Μιλάτσο, ομάδα της 4ης κατηγορίας της Ιταλίας που εδρεύει στη Μεσίνα. Φιλικό το οποίο μεταφέρθηκε χρονικά, καθώς αρχικώς είχε προγραμματιστεί για τις 10 Αυγούστου.

Η Μιλάτσο έχει «στενούς» δεσμούς με την Κατάνια καθώς σε ετήσια βάσει παίρνει δανεικούς, νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας της βορειοανατολικής Σικελίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.