Την Τετάρτη η εκλογή του νέου προέδρου

Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκα.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκα. Κατά την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να μετατεθεί το θέμα αυτό, καθώς δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη το τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα και αν θα υποβιβαστούν ή όχι. Τα μέλη της διοργανώτριας αρχής έκριναν πως για ένα τέτοιο θέμα θα πρέπει να είναι παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων, οπότε θα περιμένουν να οριστικοποιηθεί η 16άδα του πρωταθλήματος της περιόδου 2011-12.

Σίγουρα υποψήφιος για την προεδρία θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολος Παπουτσάκης, και είναι πολύ πιθανό να είναι ο μοναδικός που θα θέσει υποψηφιότητα.

Από εκεί και πέρα, έγινε η εγγραφή των νέων μελών, δηλαδή των ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΕ ΟΦΗ, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν διαδικασίες για την έρευνα αγοράς για τον κεντρικό χορηγό του πρωταθλήματος και αποφασίστηκε η υπογραφή σύμβασης κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων τετραετούς διάρκειας μεταξύ όλων των ΠΑΕ της ΣούπερΛίγκα και του ομίλου εταιριών Forthnet μέχρι το 2015.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.