Υπερήφανοι στον Ατρόμητο

Για πάντα θα θυμάται την Παρασκευή 5 Αυγούστου ο Ανδρέας Τάτος.

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Για πάντα θα θυμάται την Παρασκευή 5 Αυγούστου ο Ανδρέας Τάτος. Ο 22χρονος άσος του Ατρόμητου κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και για τη δικαίωση των ανθρώπων του Ατρόμητου που δουλεύουν τόσα χρόνια επίμονα με τους «μικρούς» της ομάδας.
 
«Είναι τιμή για μας η κλήση του Τάτου στην εθνική ομάδα. Πρέπει να μείνει προσγειωμένος, να συνεχίσει να δουλεύει και να αξιοποιήσει το ταλέντο του για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα είναι γεμάτη με νεαρά παιδιά, που παίζουν στις εθνικές ομάδες, όπως ο Σκόνδρας, ο Καραγκούνης και ο Μπάλλας. Αποτελεί βασικό μας στόχο να δουλεύουμε με τους παίκτες από τις ακαδημίες και το πλάνο μας να στελεχώνουμε τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα προχωράει πολύ καλά», είπε στο novasports.gr ο Γιώργος Σπανός.
 
Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που έχω κάνει τόσα χρόνια του στόχου που έχω βάλει να κάνω μια σημαντική καριέρα. Είμαι ευτυχισμένος που μου δίνεται αυτή η δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο και οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος για την ευκαιρία που μου δίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.