Με απουσίες στη Λεωφόρο

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την πέμπτη αγωνιστική των play off, την ίδια στιγμή που ο Γιώργος Παράσχος ζητάει από τους παίκτες του να μην τα παρατήσουν.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την πέμπτη αγωνιστική των play off, την ίδια στιγμή που ο Γιώργος Παράσχος ζητάει από τους παίκτες του να μην τα παρατήσουν. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους «πράσινους» στους Παπαδόπουλο και Λαζαρίδη, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες. Επίσης, αμφίβολος παραμένει ο Νάστος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Έλληνας προπονητής δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όμως τονίζει στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να παλέψου για το καλύτερο στα δυο ματς που απομένουν για το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος. Τέλος, ο Παράσχος εμφανίζεται ενοχλημένος με την πρωτοβουλία του Δημήτρη Παπαδόπουλου να εκτελέσει το πέναλτι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την ίδια στιγμή που είχε δώσει εντολή να το εκτελέσει ο Χαβιέ Ούμπιντες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.