Όλο το πρωτάθλημα στη Νova

Μια νέα, σημαντική, για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της τηλεόρασης, συμφωνία, υπογράφηκε σήμερα, 5 Αυγούστου 2011, ανάμεσα στον Όμιλο Εταιρειών Forthnet και τη Superleague.

Μια νέα, σημαντική, για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της τηλεόρασης, συμφωνία, υπογράφηκε σήμερα, 5 Αυγούστου 2011, ανάμεσα στον Όμιλο Εταιρειών Forthnet και τη Superleague. Η συνεργασία των δύο πλευρών για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αποκτά, πλέον, ολοκληρωμένη μορφή, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η νέα συμφωνία έχει χρονική διάρκεια, έως το καλοκαίρι του 2015.

Ο Όμιλος Eταιρειών Forthnet συνεχίζοντας τη στρατηγική παροχής premium περιεχομένου, επενδύει σημαντικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με γνώμονα τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του, εξασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, τα συμφέροντα, τόσο των συνδρομητών, όσο και των μετόχων του Ομίλου. Το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αποτελεί, διεθνώς, τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας, με αποτέλεσμα η υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στον Όμιλο Εταιρειών Forthnet και τη SuperLeague να συνιστά επιλογή υψίστης στρατηγικής σημασίας.

Η NOVA, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν τους αγώνες όλων των  ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς επίσης και επιπλέον επιλεγμένους αγώνες, μέσω των Live Streaming μεταδόσεων στο novasports.gr. Παράλληλα, επενδύει σημαντικά ποσά στη βελτίωση της ποιότητας προβολής του τηλεοπτικού προϊόντος, αναβαθμίζοντας ένα ολοένα αυξανόμενο αριθμό τηλεοπτικών εκπομπών σε μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας – κορυφαίας ποιότητας ήχου και εικόνας – High Definition (HD).

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της συμφωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, τόνισε: «Είναι μια ιστορική συμφωνία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελληνική τηλεόραση. Μια συμφωνία, που προάγει τα συμφέροντα όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, θέτοντας τις βάσεις για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι συνδρομητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, παραγωγές και μεταδόσεις όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 με εικόνα και ήχο υψηλής ευκρίνειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.