Γεωργιάδης: «Έχουμε υψηλές προσδοκίες»

Ακόμα καλύτερο θέλει να δει τον ΠΑΟΚ στο μέλλον ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ακόμα καλύτερο θέλει να δει τον ΠΑΟΚ στο μέλλον ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε απέναντι στη Βαλερένγκα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «Δικέφαλου» του Βορρά και τόνισε πως θέλει να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της νέας του ομάδας. Ο Γεωργιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero». Αναλυτικά τόνισε:

Για το ντεμπούτο του: «Το σημαντικό είναι ότι με το ντεμπούτο μου κέρδισε η ομάδα. Θα ήταν καλό να βάλω και ένα γκολ, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα»

Για το πως ένιωσε στην πρώτη του συμμετοχή: «Είχα ένα άγχος πριν μπω στο γήπεδο. Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα. Στα πρώτα δύο λεπτά που μπήκα στο γήπεδο, μου έφυγε κατευθείαν το άγχος. Ηταν και το σκορ 3-0, με βοήθησε να είμαι πιο ήρεμος. Για πρώτη εμφάνιση πιστεύω ότι ήταν καλή».

Για την ετοιμότητά του: «Δεν έκανα δυστυχώς προετοιμασία μες την ομάδα. Σε 10-15 μέρες θα είμαι σε καλά επίπεδα. Κάθε μέρα κάνω διπλές προπονήσεις με τον γυμναστή για να φτάσω και τα άλλα παιδιά».

Για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα: «Τα παιδιά ήταν πολύ ζεστά. Τους περισσότερους τους γνώριζα, είτε από τον Πανσερραϊκό, είτε από τις ακαδημίες, είτε από την εθνική. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τις πρώτες 2-3 μέρες ήταν λίγο δύσκολα για μένα αλλά είμαστε μία οικογένεια».

Για την εικόνα της ομάδας: «Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι αρχή ακόμα. Η Βαλερένγκα ήταν πιο έτοιμη, αλλά εμείς σε δύο παιχνίδια πετύχαμε πέντε γκολ και δε δεχτήκαμε κανένα. Αν κρατάμε το μηδέν στην άμυνα νομίζω ότι τουλάχιστον ένα γκολ θα το πετυχαίνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν: «Εγώ πιστεύω στον εαυτό μου. Οποιος παίκτης και να έρθει, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλες προσδοκίες. Εγώ θέλω να αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω».

Για τη συνεργασία με τον Μπόλονι: «Είναι πολύ σοβαρός κύριος. Δουλεύει την τακτική, δουλεύει στην προπόνηση και είναι αυστηρός».

Για τον αντίπαλο στα πλέι οφ: «Εμείς φοβόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Αν ο ΠΑΟΚ είναι καλά δε φοβάται κανέναν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.