Αθανασιάδης: «Χάρηκα το γκολ»

Χαρούμενος για το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Χαρούμενος για το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως σημασία έχει η πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ συμπλήρωσε πως ο στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αρχικά, ο Αθανασιάδης τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό το γκολ, μακάρι να έρθουν κι άλλα. Είναι άλλο συναίσθημα να σκοράρεις μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ειδικά για μας που έχουμε ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όταν μπαίνουμε να παίξουμε σ΄ αυτό το παιχνίδι με τόσο κόσμο στις κερκίδες, είναι το κάτι άλλο».

Και συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην έχουμε στο μυαλό μας το 2-0 του πρώτου αγώνα. Το κάναμε κι έτσι φτάσαμε σ΄ αυτό το 3-0. Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ, είναι να παίξει σοβαρά, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Αν συμβεί αυτό, θα περάσουμε στους ομίλους».

Τέλος, ο Αθανασιάδης τόνισε για τον Μπόλονι: «Από την Ολλανδία μας έδειξε ότι είναι ένας προπονητής, που του αρέσει να δουλεύει με τους νέους παίκτες. Μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι θέλει να μας βοηθήσει για να μπορέσουμε να μπούμε στην ομάδα. Με τον νέο προπονητή μας, μαθαίνουμε μια νέα φιλοσοφία και πιστεύουμε όλοι μας ότι θα πάμε ψηλά. Θα πάμε βήμα – βήμα, αλλά για μένα, ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πρέπει να στοχεύει στο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.