Τζημόπουλος: «Ιδιαίτερο το ματς με ΟΦΗ» (video)

Για το παιχνίδι με του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ μίλησε ο Θέμης Τζημόπουλος στο novasports.gr. Ο παίκτης των Ηπειρωτών, αναφέρθηκε και στην έλευση του Σάκη Τσιώλη και η δουλειά που περιμένει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Για το παιχνίδι με του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ μίλησε ο Θέμης Τζημόπουλος στο novasports.gr. Ο παίκτης των Ηπειρωτών, αναφέρθηκε και στην έλευση του Σάκη Τσιώλη και η δουλειά που περιμένει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, όταν έρχεται ένας καινούριος προπονητής όλοι προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Η ομάδα έχει πολλή καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με τον Πλατανιά, ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται συστάσεις ο νέος μας προπονητής, τα τελευταία χρόνια οι ομάδες του βγαίνουν στην Ευρώπη. Αυτό δίνει μια ώθηση στην ομάδα και έναν χαρακτήρα.

Καμία ομάδα δεν πρέπει να επαναπαυθεί σε μία νίκη. Αυτό που αντιπροσωπεύει μια καλή ομάδα, είναι η συνέχεια. Πιστεύω με δουλειά στις προπονήσεις θα βελτιωθούμε κι άλλο. Στα δύσκολα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, ο Πλατανιάς δεν μας δημιούργησε καμία ευκαιρία και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Αν δείξουμε και μεγαλύτερη επιθετικότητα στο γήπεδό μας, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Είναι ένα ιδιαίτερο ματς αυτό με τον ΟΦΗ, το νιώθουμε αυτό στην πόλη και στις προπονήσεις. Ξέρουμε πως ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και θέλουμε να πάρουμε αυτό το ματς και να δείξουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση.

Ο προγραμματισμός μας ήταν μια χαρά, τα σχέδια μας τα άλλαξε λίγο η επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Βέβαια αυτό είχε αντίκτυπο σερ όλους. Δεν σταματάμε και συνεχίζουμε, πιστεύομε πως έχουμε δυνατότητες και θέλουμε να κάνουμε την ίδια πορεία με πέρυσι.

Οι ομάδες είναι πιο διαβασμένες απέναντί μας. Πέρυσι δεν μας περίμεναν τόσο πολύ. Το δύσκολο λένε είναι να ανέβεις στην κορυφή, το πιο δύσκολο να διατηρηθείς εκεί. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω πως και με τον καινούριο προπονητή οι στόχοι μας έχουν ανέβει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.