Φερέιρα: Εμπιστεύομαι τους παίκτες

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό αλλά τόνισε πως εμπιστεύεται τους παίκτες και με αυτούς θα συνεχίσει στο κυνήγι των υπόλοιπων στόχων της ομάδας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό αλλά τόνισε πως εμπιστεύεται τους παίκτες και με αυτούς θα συνεχίσει στο κυνήγι των υπόλοιπων στόχων της ομάδας.

Για την εξέλιξη του ματς: “Η ομάδα μας ήταν καλύτερη αλλά όχι αποτελεσματική. Το να πετυχαίνεις τρία γκολ και να μένεις έξω. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να μιλάει για ατυχία. Οι παίκτες έπαιξαν καλά για το διάστημα που προπονούνται. Το συναίσθημα που έχω σήμερα είναι ικανοποίηση από την προσπάθεια που έγινε. Δεν άξιζε ο Παναθηναϊκός τον αποκλεισμό, ούτε να χάσει το σημερινό παιχνίδι”.

Για την αμυντική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού: “Η ομάδα αμύνεται, όχι μόνο η άμυνα. Η άμυνα είναι η τελευταία γραμμή. Οι αντίπαλοι μας πέτυχαν τέρματα όταν εμείς βρεθήκαμε σε μια κατάσταση αναποτελεσματική”.

Για την πώληση κι άλλων παικτών: “Η στρατηγική ενός συλλόγου καθορίζεται από τη διοίκηση. Εγώ ποτέ δεν θα πω δημόσια τι λέγεται εσωτερικά. Εγώ είμαι προπονητής που δουλεύει με παίκτες. Ξέρετε τι παίκτες έχει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια. Εγώ ακολουθώ την στρατηγική του συλλόγου. Με αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίκτες τους οποίους εμπιστεύομαι θα προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε τη μάχη μας στο Europa League. Έχω διαφορετικό τρόπο να βλέπω τα πράγματα. Όταν κερδίζεις δεν σημαίνει ότι έχεις παίξεις και καλά”.

Για το αγωνιστικό και οικονομικό πλήγμα: ” Η ερώτηση όπως και η απάντηση έχουν πολλές προεκτάσεις. Δεν φτάνει ο χρόνος να αναφερθούμε. Από την πρώτη μέρα που ήρθα ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να εξισορροπήσουμε την κατάσταση. Μπήκαμε στα πλέι οφ και φτάσαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.. Κι εγώ απογοητευμένος. Στην ήττα νιώθουμε όλοι απογοήτευση. Δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός επειδή έχασε παύει να είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ θα συνεχίσω. Δεν μπορούν όλα τα στηρίζονται σε έναν άνθρωπο. Εγώ θα λέω την άποψή μου στην διοίκηση και θα ενεργώ με βάση την στρατηγική που εκείνη χαράζει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.