Εκτός Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Κανούλας (vid)

Για άλλη μια φορά ο Νέρι Καστίγιο δεν κατάφερε να προπονηθεί κι έτσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕ Παραλιμνίου.

Αποστολή: Παναγιώτης Στεφάνου
Για άλλη μια φορά ο Νέρι Καστίγιο δεν κατάφερε να προπονηθεί (έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία) κι έτσι η συμμετοχή του στο φιλικό με την ΑΕ Παραλιμνίου, στο δεύτερο τεστ  των παικτών του Σάκη Τσιώλη επί αυστριακού εδάφους, αποκλείεται. Ο Καστίγιο είχε για «παρέα» τους Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Σάκη Κανούλα. Ο πρώτος ταλαιπωρείται στη γάμπα από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα και ο δεύτερος εδώ και αρκετές ημέρες, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις.

Στην απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στο Ζέεφελντ, οι παίκτες του Αρη επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, σχεδόν στο μισό γήπεδο, ενώ το μενού περιελάμβανε και αρκετό τρέξιμο. Προς το τέλος ο Τσιώλης πήρε κοντά του τους νεαρούς της ομάδας τους οποίους υπέβαλε σε ασκήσεις με τη μπάλα σε μικρό χώρο.

Το πρωί οι κίτρινοι απόλαυσαν το ρεπό που τους παραχώρησε ο προπονητής, με τους περισσότερους να συμμετέχουν στην εκδρομή που οργανώθηκε στο κοντινό Ινσμπρουκ (απέχει 23 χιλιόμετρα), σε μια κίνηση χαλάρωσης και αποτοξίνωσης από την καθημερινότητα του γηπέδου.

Για το πρωί της Τρίτης έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο γυμναστήριο και ασφαλώς το απόγευμα η διεξαγωγή του αγώνα με το Παραλίμνι το οποίο θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας από τη NOVA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.