Αρνητική απάντηση

Μπορεί η Μπλάκμπερν να επανήλθε με πρόταση 4.5 εκατομμυρίων ευρω για την απόκτηση του Αντελίνο Βιερίνια η απάντηση του ΠΑΟΚ πάντως θα είναι και πάλι αρνητική.

Μπορεί η Μπλάκμπερν να επανήλθε με πρόταση 4.5 εκατομμυρίων ευρω για την απόκτηση του Βιερίνια η απάντηση του ΠΑΟΚ πάντως θα είναι και πάλι αρνητική.

Από κύκλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε η πρόταση των άγγλων όμως καθώς τα οικονομικά είναι πολύ χαμηλότερα από την αξία του ποδοσφαιριστή και παράλληλα δεν συνάδει με το οπαδικό αίσθημα που δεν επιτρέπει «ξεπούλημα» των παικτών της ομάδας και ειδικά του Βιερίνια χωρίς το ανάλογο αντίτιμο, οδηγούν σε ναυάγιο και αυτή την προσπάθεια της Μπλάκμπερν
Εάν βέβαια οι Άγγλοι επανέλθουν με πρόταση που να αγγίζει τα 7 εκατομμύρια τότε ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Πορτογάλου.
Εν το μεταξύ ακόμα δεν έχει καθοριστεί το πότε θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στο Θοδωρή Ζαγοράκη και τους εκπροσώπους των επενδυτών ώστε να προχωρήσει το θέμα της εισόδου τους στα διοικητικά της ΠΑΕ μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.