Σιμιτσής: «Θα τηρηθεί ο νόμος»

Αποφασισμένος να τηρηθεί ο νόμος στο θέμα της χρήσης του «Ανθή Καραγιάννη» από την Καβάλα, εμφανίζεται ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Σιμιτσής.

Αποφασισμένος να τηρηθεί ο νόμος στο θέμα της χρήσης του «Ανθή Καραγιάννη» από την Καβάλα, εμφανίζεται ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Σιμιτσής. Ο δήμαρχος Καβάλας ενημέρωσε τις υπόλοιπες πολιτικές παρατάξεις και τόνισε πως καλύπτεται πλήρως από την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών, σχετικά με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Αρχικά, ο Σιμιτσής τόνισε: «Ενημέρωσα τους αρχηγούς των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων, για τα νέα δεδομένα που προέκυψαν, όσον αφορά τη μίσθωση του γηπέδου. Υπήρχε καθολική συμφωνία, πως το πλαίσιο του νόμου μας καλύπτει απόλυτα και θα τηρηθεί ο νόμος. Θα παραχωρήσουμε κάποιους χώρους που προβλέπονται από το νόμο, π.χ. το κυλικείο τη μέρα των αγώνων, μία αίθουσα για μπουτίκ, κάποιες αίθουσες για V.I.P., κ.τ.λ. Πρέπει φυσικά να γίνουν και οι υπόλοιπες ζημιές, όπως τα 3.500 σπασμένα καθίσματα. Το θέμα είναι πάντως ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές και επαναλαμβάνω και πάλι, θα τηρήσουμε το νόμο».

Όσον αφορά στον υποβιβασμό της ομάδας τόνισε: «Με καλύπτει πλήρως η κοινή ανακοίνωση των οργανωμένων και πιστεύω ότι θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, όχι όμως επιλεκτική. Εάν όντως κάποιος παράγοντας της ομάδας, κάποιος παίκτης, κάποιος προπονητής, έχει κάνει κάτι επιλήψιμο, να τιμωρηθεί, όμως αυτό να γίνει με αποδεικτικά στοιχεία και αποδείξεις και όχι με απλές ενδείξεις. Είναι ξεκάθαρο πως εμείς ήμαστε πάντα στο πλευρό της ομάδας και όποιος την πειράξει θα μας βρει απέναντι του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.