Μήνυμα αγάπης από τους παίκτες του Άρη

Μήνυμα αγάπης των παικτών του Αρη, από το κέντρο της πόλης, με αφορμή τη Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων.

Μήνυμα αγάπης των ποδοσφαιριστών του Αρη, από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αφορμή η Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και τόπος η Καμάρα, ένα από τα σύμβολα της πρωτεύουσας της Μακεδονίας. Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού, γύρω από το πολύ ευαίσθητο αυτό κοινωνικό ζήτημα, το οποίο μας ξεπερνά όλους.

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρολής, ο Δημήτρης Σουνάς και ο Ηλίας Σταυρόπουλος, δεν το σκέφτηκαν ούτε στιγμή. Είπαν το «ναι» και ήταν πιστοί στο ραντεβού τους, βοηθώντας στην προβολή της εκδήλωσης.

Το novasports.gr τους υποδέχθηκε στο περίπτερο που έστησε ο Ε.Ο.Μ και ο Σουνάς, δήλωσε: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, θέλοντας να περάσουμε ένα κοινωνικό μήνυμα στον κόσμο. Είναι, άλλωστε, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, διότι μέσα απ΄ αυτή τη διαδικασία σώζονται ζωές. Θέλω να πω, πως ο Αρης πάντα ευαισθητοποιείται από τέτοιου είδους θέματα. Θυμίζω πως ήμασταν η πρώτη ομάδα που φορέσαμε φανέλα με τη ”Λάμψη”, μία άλλη φιλανθρωπική οργάνωση και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε.  Είναι χαρά να βοηθούμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», κατέληξε.

Οι άνθρωποι του Οργανισμού των μεταμοσχεύσεων έχουν την τιμητική τους στην Ελλάδα, κάθε χρόνο, την 1η του Νοέμβρη, με την  Παγκόσμια ημέρα να γιορτάζεται την 28η Οκτωβρίου, ημέρα όμως εθνικής εορτής για τη χώρα μας. Ετσι καθιερώθηκε η σημερινή ημερομηνία.     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.