Ο Φράνκο Κοστάντσο στο novasports.gr

Ο Φράνκο Κοστάντσο μίλησε αποκλειστικά στο Νίκο Γαβαλά και το novasports.gr αμέσως μετά το ματς με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ,για την προετοιμασία του Ολυμπιακού αλλά και τα φιλικά στην Ολλανδία.
* Ο Βαλεριάνος στο Novasports.gr
* Αποχώρησε ο Τζιμπούρ
* Φροντιστήριο απο Βαλβέρδε
* Τετ α τετ Βαλβέρδε-Ριέρα

Ο Φράνκο Κοστάντσο ανοίγει την καρδιά του και εξομολογείται στο Νίκο Γαβαλά και το novasports.gr. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μιλάει για τον αγώνα με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, την σκληρή προετοιμασία που έχει κάνει φέτος με τους ερυθρόλευκους αλλα και τον αγώνα που ακολουθεί με την Βέρντερ Βρέμης.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ: “Είναι θετική η εικόνα από τον αγώνα με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, είναι δύσκολο γιατί είμαστε ακόμα στα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας”.

Για τα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι: “Δεν υπάρχει εξήγηση για τη διαφορά στην απόδοση μας στα δύο ημίχρονοα, μπορεί επειδή έγιναν πολλές αλλαγές από την αντίπαλο μας, να έπεσε η απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το σημαντικό είναι η εικόνα η δική μας και το αποτέλεσμα”.

Αν αποτελεί δικαιολογία για τον Ολυμπιακό ότι η Ζούλτε Βάρεγκεμ έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της: “Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, θέλουμε ακόμα ένα μήνα δουλειάς και στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τη σεζόν”.

Για το παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης: “Για εμένα έχει σημασία η ομαδική δουλειά και πως θα δουλέψει η ομάδα. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης”.

Αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στο παιχνίδι με τη Βάρενγκεμ: “Ναι είμαι, αλλά δεν έκαναν κάτι παράξενο”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.