Τετ α τετ Βαλβέρδε – Ριέρα (vid)

Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι μία απ' τις πλέον πολύτιμες μονάδες του Ολυμπιακού. Στην εμπειρία του και την ηγετική φυσιογνωμία του ποντάρει πολλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αποστολή: Νίκος Γαβαλάς
Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι μία απ’ τις πλέον πολύτιμες μονάδες του Ολυμπιακού. Στην εμπειρία του και την ηγετική φυσιογνωμία του ποντάρει πολλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας στο Έρμελο, ο Ισπανός τεχνικός κράτησε κοντά του τον συμπατριώτη του και για περίπου πέντε λεπτά του εξηγούσε τι ακριβώς θέλει απ’ τον ίδιο στον αγωνιστικό χώρο. Η συζήτηση προπονητή και ποδοσφαιριστή συνεχίστηκε μέχρι την πόρτα του πούλμαν.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως απ’ την αρχή της προετοιμασίας ο Ριέρα δείχνει πολύ μεγάλη διάθεση. Μην ξεχνάμε πως πέρυσι έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ προερχόταν από μία άσχημη χρονιά με τη Λίβερπουλ, καθώς βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Τώρα, έχοντας στην «πλάτη» του μία γεμάτη χρονιά με τον Ολυμπιακό και παράλληλα ακολουθώντας την προετοιμασία απ’ την πρώτη ημέρα, λογικό επόμενο είναι να έχουν αυξηθεί οι προσδοκίες για τον Ισπανό ακραίο χαφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.