Γόντικας: «πρέπει να αδειάσουμε το ρόστερ»

Συνάντηση στην Παιανία είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους Δημήτρη Γόντικα και Γιάννη Σαμαρά.

Συνάντηση στην Παιανία είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους Δημήτρη Γόντικα και Γιάννη Σαμαρά. Η συνάντηση αυτή κράτησε δυόμισι ώρες και τέθηκαν επί τάπητος τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε αναλυτικά στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» το πώς πέρασε η προετοιμασία στην Αυστρία, επίσης συζήτησε μαζί τους όλα τα μεταγγραφικά ανοιχτά μέτωπα ενώ παράλληλα έπεσαν στο τραπέζι και κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών που απασχολούν τους «πράσινους».
 
Μετά και το τέλος τόσο της συνάντησης των τριών πλευρών, όσο και της παρουσίας των νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις μετεγγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα λέγοντας: « Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να πουληθούν κάποιοι παίκτες μας έτσι ώστε να υπάρξουν έσοδα».
 
Στη συνέχεια πρόσθεσε:« Η επιθυμία του Φερέιρα είναι να μείνει με 25 ποδοσφαιριστές πέντε εκ των οποίων θα είναι από την ομάδα νέων. Επίσης σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι τερματοφύλακες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 33 ποδοσφαιριστές άρα θα πρέπει να αδειάσουμε το ρόστερ μας. Μπορώ να πω πως υπάρχει ενδιαφέρουν από ευρωπαϊκή ομάδα για έναν βασικό μας ποδοσφαιριστή», ο παίκτης αυτός φέρεται να είναι ο Μπουμσόνγκ.
 
Σε ερώτηση που του έγινε για αν υπάρχει το ενδεχόμενο να πουληθούν ποδοσφαιριστές εκτός του Λέτο, ο Γόντικας απάντησε: « Κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις μας αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την επόχη που θα γίνει η πρόταση και αν τότε θα είμαστε σε θέση να βρούμε τον αντικαταστάτη του για να καλύψουμε τη θέση αυτή».
 
Για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει το «τριφύλλι» για την περίπτωση του Ζέκα, ο Γόντικας δεν το επιβεβαίωσε αλλά ούτε και το διέψευσε.
 
Στο θέμα της χορηγίας που απασχολεί τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα, ο Γόντικας αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία με νέο χορηγό που θα βρίσκεται στη πράσινη φανέλα αλλά τόνισε παράλληλα πως το όνομα της θα γίνει γνωστό της επόμενες μέρες.
 
Από εκεί και πέρα για το οικονομικό κομμάτι της ομάδας, σχολίασε: « Προσπαθούμε με το μπάτζετ που έχουμε να διαχειριστούμε το οικονομικό κομμάτι της ομάδας. Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να το αλλάξουμε». Επίσης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πληροφορία για οικονομική βοήθεια από κάποιων εκ των μετόχων των «πρασίνων».
 
Τέλος για τις επικείμενες αλλαγές στην ΚΕΔ αλλά και για τα γεγονότα των στημένων παιχνιδιών στην Ελλάδα ο Γόντικας τόνισε : « Υπήρξαν κάποιες αλλαγές στην ΚΕΔ και περιμένουμε να δούμε κάτι καλό την επόμενη σεζόν. Νομίζω  πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 28 Αυγούστου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.