Βελλίδης: “Στο “Βικελίδης” το μυαλό σου σταματά”

Στη ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Αρη, μίλησε ο Μάρκος Βελλίδης, από το Καρπενήσι όπου βρίσκεται η αποστολή των κιτρίνων.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Αρη, μίλησε ο Μάρκος Βελλίδης, από το Καρπενήσι όπου βρίσκεται η αποστολή των κιτρίνων. Ο νεαρός γκολκίπερ της ομάδας (θα αντικαταστήσει στο φιλικό με τον Παναιτωλικό τον τραυματία Σηφάκη), αναφέρθηκε αρχικά στη σημαντικότητα του να μην υπάρχουν τραυματισμοί σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας: «Ειδικά για την περίοδο που βρισκόμαστε αυτό το πράγμα είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει όλοι οι παίκτες να ακολουθούν το πρόγραμμα του προπονητή, διότι όταν δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι από θέμα τραυματισμού, τότε βγαίνει όλη η ομάδα κερδισμένη».

Στη συνέχεια ο Βελλίδης, μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Ολοι οι παίκτες είμαστε μια οικογένεια! Ο ένας βοηθάει τον άλλον και αυτή τη φιλοσοφία μας την έχει περάσει ο προπονητής μας, όντας κάτι πάρα πολύ όμορφο. Διότι όταν μια ομάδα είναι δεμένη σε όλους τους τομείς, μπορεί να καταφέρει πάρα πολλά πράγματα. Αποδεικνύουμε σε κάθε στιγμή το πόσο ενωμένοι είμαστε και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια, διότι τα παιχνίδια θα είναι πολλά και φέτος».

Σε ότι αφορά τον κόσμο του Αρη, ο τερματοφύλακας των κιτρίνων, τόνισε: « Όταν στο πρώτο φιλικό που δώσαμε είχαμε τόσο κόσμο στο πλευρό μας αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Βέβαια για παίκτες όπως εγώ που είμαστε παραπάνω από ένα χρόνο στην ομάδα, ήταν κάτι που το περιμέναμε, όμως για τα παιδιά που ήρθαν τώρα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Το κομμάτι του κόσμου, προσωπικά για μένα, είναι πολύ σημαντικό. Όταν αγωνίζεσαι τόσο μακριά από τη Θεσσαλονίκη και έχεις τόσο πολύ κόσμο σε ένα φιλικό, μόνο χαρά μπορεί να σου δώσει αυτό το γεγονός. Ειδικά πάντως στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” ζούμε μαγικές στιγμές! Εγώ λατρεύω τη κάθε στιγμή που βρίσκομαι στο γήπεδο. Εχοντας στο πλευρό σου 25 και 30 χιλιάδες κόσμου, το μυαλό σου σταματά…», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.