Κυνηγητό στο “Μούρα” (vid)

Το γεγονός ότι το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ, ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Χιμένεθ επέλεξε να κάνει πιο χαλαρό το πρωινό πρόγραμμα.

Αποστολή: Μανώλης Βογιατζάκης
Το γεγονός ότι το απόγευμα (19:30 ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ, ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να κάνει πιο χαλαρό το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης. Πριν παίξουν διπλό, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης βρήκαν την ευκαιρία να το …διασκεδάσουν, με μια συγκεκριμένη άσκηση. Θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια (ειδικά οι παλαιότεροι) και έπαιξαν κυνηγητό. Αρχικά ο Ισπανός τεχνικός έδωσε σε τέσσερις παίκτες να κρατάνε στα χέρια τους από ένα φανελάκι, με σκοπό να προλάβουν κάποιο συμπαίκτη τους και να τον ακουμπήσουν, ώστε να του δώσουν το φανελάκι και να πάρουν τη θέση του.

Στη συνέχεια, έγινε ακόμα πιο …δύσκολη, αλλά και διασκεδαστική η άσκηση, αφού, όποιον ποδοσφαιριστή προλάβαινε αυτός με το φανελάκι, τον έπαιρνε μαζί του, δημιουργώντας τελικά μια αλυσίδα, με σκοπό να …πιάσουν τους υπόλοιπους… Παρακολουθήστε στο βίντεο ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα, με τους άσσους του δικεφάλου να “χαλαρώνουν”, κατά κάποιο τρόπο, μέσω μιας αρκετά κουραστικής άσκησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.