Αναβάλλεται η… ενσωμάτωση Μπάλαμπαν

Αναβολή πήρε η εκτέλεση της απόφασης του Δ.Σ. του Πανιωνίου για ενσωμάτωση του Μπάλαμπαν στην προετοιμασία της Αυστρίας.

Αναβολή πήρε η εκτέλεση της απόφασης του Δ.Σ. του Πανιωνίου για ενσωμάτωση του Μπάλαμπαν στην προετοιμασία της Αυστρίας. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, που έχει μείνει στην Αθήνα και προπονείται στην Νέα Σμύρνη, μαζί με τους Ριέρα, Εστογιανόφ, Σαλαλί, Κούκετς, Κοντοχρήστο, ειδοποιήθηκε πως θα πάει στην Αυστρία τις επόμενες ημέρες για να πάρει μέρος στην προετοιμασία.

Ομως θα πρέπει να συναινέσει και ο Τάκης Λεμονής, αφού πρώτα ενημερωθεί από τον Αρη Μισαηλίδη για την πρόοδο του παίκτη βάσει του ειδικού προγράμματος που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Αντίθετα, Ριέρα και Εστογιανόφ, θα περιμένουν την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία, για να μάθουν για το μέλλον τους.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται μεταγραφικό μπαράζ από τον Πανιώνιο, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να ετοιμάζεται για μαζεμένες κινήσεις αναφορικά με την ενίσχυσή του. Μιχαηλίδης και Περόνε παραμένουν στα υπ όψιν, όμως καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για στροφή σε άλλους στόχους, τόσο από τον Ελληνικό όσο και από τον διεθνή χώρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.