Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με …διαφωνίες

Σημαντική διαφωνία προέκυψε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, η οποία έγινε την Πέμπτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σημαντική διαφωνία προέκυψε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, η οποία έγινε την Πέμπτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η αστυνομία εισηγήθηκε να παραμείνουν κενές οι πέντε από τις έντεκα σειρές των θυρών 9-10-11, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα οι Πράσινοι δεν υπέγραψαν τα πρακτικά της σύσκεψης, ενώ τόνιζαν πως δεν γίνεται να αδειάσουν τις μισές θέσεις από κάθε θύρα (περίπου χίλιες), από τη στιγμή που υπάρχουν πληρωμένα εισιτήρια διαρκείας για τις συγκεκριμένες θέσεις. Παράλληλα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαφώνησαν και με την εισήγηση της Σούπερλιγκ να υπάρξει αστυνομία μέσα στο γήπεδο, ενώ οι Πράσινοι συναίνεσαν στην παρουσία δέκα εκπροσώπων του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, απαιτώντας να γνωρίζει όνομα και ιδιότητα όσων θα παραβρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πλέον τα πρακτικά έχουν σταλεί στα υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας, η οποία θα αποφασίσει πόσες θέσεις θα παραμείνουν κενές στο ντέρμπι «αιωνίων», καθώς και τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο σπουδαίο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.