Σε καλό δρόμο του Γεωργιάδη

Μέσα στις επόμενες ώρες θα τελειώσει η μετεγγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη στον Πανσερραϊκό.
Ψάχνουν τον αντιΒιτόλο

Μέσα στις επόμενες ώρες θα τελειώσει η μετεγγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη στον Πανσερραϊκό. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στον «Δικέφαλο» του Βορρά, από τις ακαδημίες του οποίου είχε αποχωρήσει για να μετακομίσει στον Πανσερραϊκό. Οι επαφές των δυο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τους ιθύνοντες του Πανσερραϊκού να τονίζουν πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Τα «λιοντάρια» θα εισπράξουν 400 χιλιάδες ευρώ, ενώ θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης του 23χρονου ποδοσφαιριστή. Επίσης, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας των δυο ομάδων στις Σέρρες, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στους «κόκκινους». Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει πως ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δυο πλευρών.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τονίζεται πως έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση προς τον Πανσερραϊκό και πως σε καμία περίπτωση δε θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού. Όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά, σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η τακτική από την πλευρά της διοίκησης του Πανσερραϊκού, να εμπλέκει και την ΑΕΚ στο κόλπο της μετεγγραφής, τότε θα ακυρωθεί η πρόταση προς τα «λιοντάρια».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι τις προσεχείς ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.