Ικανοποίηση για Γέστε (vid)

Αποστολή: Νίκος Γαβαλάς
Εμφανώς ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φράν Γέστε εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Θλάση ο Φέισα

Αποστολή: Νίκος Γαβαλάς
Εμφανώς ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φράν Γέστε εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής στο Ζέεφελντ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο Ισπανός μέσος θα δώσει βοήθειες στον Ιμπαγάσα.

«Ξέρω πολύ καλά τον Γέστε. Ήμουν προπονητής του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Είναι ένας παίκτης που έχει πολύ καλή τεχνική και βλέπει πολύ καλά το παιχνίδι. Σίγουρα θα βοηθήσει γιατί πέρυσι είχαμε δυσκολίες όταν έλειπε ο Ιμπαγάσα. Μπορεί να παίξει στη θέση του Ιμπαγάσα, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά. Κανονικά μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, Ερνέστο Βαλβέρδε επανέλαβε την επιθυμία του να δουλεύει στις προπονήσεις με 22-23 ποδοσφαιριστές, προαναγγέλλοντας αποχωρήσεις:  «Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνηθίσει να δουλεύω με τόσους πολλούς παίκτες. Θέλω 22-23 ποδοσφαιριστές, αλλά προς το παρών δεν ξέρω ποιοι θα αποχωρήσουν. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιοι θα ακολουθήσουν στην Ολλανδία».

Στη συνέχεια δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά εδώ, αλλά αυτό θα φανεί στην Ολλανδία και τα φιλικά που θα δώσουμε εκεί. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο το φιλικό με την Πολόνια Βαρσοβίας. Αυτό που με νοιάζει είναι να φανεί στα φιλικά του Έρμελο η δουλειά που κάνουμε εδώ».

Ολοκληρώνοντας, εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τον τραυματισμό του Φέισα: «Δεν έχει κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες, αλλά ούτως ή άλλως έχουμε και τον Σουμπίνιο με τον οποίο δουλεύουμε σε αυτή τη θέση. Επίσης, υπάρχει και ο Μοντέστο που την περασμένη περίοδο έπαιξε ως αμυντικό χαφ. Οπότε δεν έχουμε πρόβλημα στη θέση αυτή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.