Ήθελε να μείνει και το έδειξε

Ο Μίτσελ απάντησε αρνητικά σε όποια πρόταση είχε από ομάδες του εξωτερικού, καθώς ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μίτσελ απάντησε αρνητικά σε όποια πρόταση είχε από ομάδες του εξωτερικού, καθώς ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ισπανός προπονητής φέρεται να είχε βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων από την Ουκρανία και την Αραβία, όμως ο ίδιος απάντησε αρνητικά στις συγκεκριμένες προτάσεις. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν τον Ισπανό να έχει απαντήσει αρνητικά σε πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, που δέχτηκε από αραβική ομάδα για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Η μόνη περίπτωση που θα μπορούσε να αποχωρήσει ο έμπειρος προπονητής από τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι να δέχονταν κάποια πρόταση από ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε στη διοίκηση του Ολυμπιακού την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν την Τετάρτη.

Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στον μετεγγραφικό σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν τις εισηγήσεις του έμπειρου προπονητή, τόσο για τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας της, όσο και για αυτούς που θα αποκτηθούν για να το ενισχύσουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.