Τέλος ο Λούκατς

Παρελθόν αποτελεί ο Μίλαν Λούκατς από την ΑΕΚ, καθώς συμφώνησε να λυθεί το συμβόλαιό του. Τελειώνουν και οι Γκερέιρο και Ντατόμο.

Παρελθόν αποτελεί ο Μίλαν Λούκατς από την ΑΕΚ, καθώς συμφώνησε να λυθεί το συμβόλαιό του. Ο Σέρβος τερματοφύλακας δεν είχε ούτε μια συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΚ κατά τη διετή παραμονή του στους «κιτρινόμαυρους», ενώ το κόστος της μετεγγραφής του είχε φτάσει τις 200 χιλιάδες ευρώ, όταν αποκτήθηκε από την Τσουκαρίτσκι.

Ο Λούκατς αμείβονταν με 160 χιλιάδες ευρώ και ο Μανόλο Χιμένεθ εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του, καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία εν όψιε της νέας σεζόν. Οι ιθύνοντες της Ένωσης θα έχουν επαφές και με τον Λεονάρντο προκειμένου να συζητηθεί είτε η μείωση των οικονομικών του απολαβών, είτε η αποχώρηση του από την ομάδα.

Η Ένωση θα προσπαθήσει να τελειώσει τις υποθέσεις των αποχωρήσεων των Ντατόμο και Γκερέιρο τις προσεχείς ημέρες, ενώ εξακολουθεί να αναζητεί χρήματα, καθώς θα χρειαστεί έως τις 15 Ιουλίου ένα εκατομμύριο ευρώ για να πληρώσει τις διακανονισμένες υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν αμοιβές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έχουν παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.