Ανακοίνωσε Σκέμπρι ο Ολυμπιακός Βόλου

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και επίσημα είναι από την Πέμπτη ο Αντρέ Σκέμπρι. Ο διεθνής με την Μάλτα μεσοεπιθετικός, υπέγραψε για δύο χρόνια.

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και επίσημα είναι από την Πέμπτη ο Αντρέ Σκέμπρι. Ο διεθνής με την Μάλτα μεσοεπιθετικός, υπέγραψε για δύο χρόνια. Ο Σκέμπρι είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Εχει γεννηθεί στις 27 Μαΐου 1986, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το όνομά του είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Παρά το γεγονός ότι είναι Μαλτέζος, έχει καταγράψει αξιόλογη πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την καριέρα του το 2002 από την Χιμπέρνιανς Μάλτας και στην συνέχεια πήγε στην Μάρσαξλοκ. Το 2007 βρέθηκε έκανε το άλμα στην καριέρα του, καθώς μετακόμισε στην Γερμανία και την Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ. Ακολούθησε η Καρλ Τσάις Ιένα. Τη σεζόν 2009-2010 έπαιξε στην αυστριακή Κέρντεν και πέρσι αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την φανέλα της Φερεντσβάρος.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Μαλτέζου μεσοεπιθετικού Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.