Σακελλαρίου: «Καλύτερος με Μπόλονι»

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλύτερος με τον Λάζλο Μπόλονι τη νέα αγωνιστική περίοδο, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλύτερος με τον Λάζλο Μπόλονι τη νέα αγωνιστική περίοδο, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο Έλληνας μπακ του «Δικέφαλου’ του Βορρά τόνισε πως θέλει να βελτιωθεί μέσω της δουλειάς με τον Ρουμάνο τεχνικό, ενώ συμπλήρωσε πως η πρώτη του σεζόν στην Τούμπα, του άφησε γλυκόπικρη γεύση. Αναλυτικά ο Λευτέρης Σακελλαρίου δήλωσε.

Για την πρώτη του προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να δουλέψω στην προετοιμασία με έναν προπονητή, όπως ο Μπόλονι. Είναι χαρά που δουλεύει παραπάνω από ότι έχουμε συνηθίσει εμείς οι Έλληνες και είναι καλό για να βελτιωθούμε ατομικά και ως ομάδα».
 
Για το διαφορετικό που κάνει ο Μπόλονι: «Προσπαθεί να βάλει μαζί και τους έμπειρους και τους νέους για να φτιάξει ένα νέο κορμό».
 
Για τη δική του παρουσία, πέρσι: «Μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Ξεκίνησα δυνατά και ίσως να έπαιξε και νωρίτερα από ότι περίμενα. Αργότερα μηδενίστηκαν οι ευκαιρίες. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω αυτό.
 
Για το μάθημα που πήρε πέρσι: «Είναι μία μεγάλη εμπειρία και αγωνίζομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλω να συνεχίσω γιατί οι απαιτήσεις του συλλόγου είναι τεράστιος».
 
Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Πέρσι όταν ήρθα ήξερα ότι υπήρχε ο Λίνο και περίμενα την ευκαιρία. Όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους. Έχουμε άψογη συνεργασία με τον Λίνο. Δεν έχει κάποιο κόμπλεξ και προσπαθεί να βοηθήσει»
 
Για τον έχει υπάρξει κάποιος στόχος ως τώρα: «Έχουμε τους ομίλους του Europa League ως στόχο. Θέλουμε να μπει δυνατά και στο πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής δε μπορεί να κοιτάει μακροπρόθεσμα αλλά κάθε φορά να βλέπει το επόμενο παιχνίδι».
 
Για τις διαφορές από τον Πανθρακικό στον ΠΑΟΚ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αλλαγές είτε σε καλύτερο είτε σε χειρότερο επίπεδο. Πρέπει να δείξεις την αξία σου».
 
Για τον Ρομπέρ: «Είναι ένας γρήγορος παίκτης με δυνατό αριστερό πόδι και αν τον βοηθήσει ο κόσμος θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Είναι κακεντρέχεια αυτό για τη Β’ Εθνική. Αν δείτε το βιογραφικό του. Έπαιζε σε ομάδες του Σαμπιονά, οπότε δεν παίζει ρόλο που έπαιζε πέρσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.