Διαψεύδει η J&P Αβαξ

Η εταιρεία J&P Αβαξ με έγγραφο που απέστειλε στην ΠΑΕ Πανιώνιος, τονίζει ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ανατροπή δεδομένων υπήρξε την Τρίτη το βράδυ στο θέμα της μεταβίβασης του Πανιωνίου στους Κύπριους επενδυτές. Η κατασκευαστική εταιρεία, J&P Αβαξ, το όνομα της οποίας είχε εμπλακεί, έστω και σε σενάρια, με έγγραφο που απέστειλε στην ΠΑΕ Πανιώνιος και το οποίο το υπογράφει ο εντεταλμένος σύμβουλός της, τονίζει ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω εταιρεία ή άνθρωποί της, είχε ακουστεί από το ξεκίνημα της υπόθεσης πως βρίσκεται πίσω από την Couvra Holdings, η οποία και κατέθεσε πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ Πανιώνιος. Ειδικότερα το όνομα που είχε ακουστεί περισσότερο είναι αυτό μέλους της οικογένειας Παρασκευαΐδη. Πλέον όμως μετά την κατηγορηματική διάψευση της εταιρείας, φαίνεται πως σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή ή κάποιοι από τους μετόχους της οι Κύπριοι επενδυτές που θέλουν τον Πανιώνιο.

Οπως είναι φυσικό, η επιστολή αυτή έχει δημιουργήσει αναστάτωση στις τάξεις του Πανιωνίου, μία ημέρα πριν από την γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, η οποία και θα συγκληθεί την Τετάρτη στις 19:00. Η επίσης έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί θέλει τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να κάνει κίνηση προκειμένου να επιστρέψει στα κοινά του συλλόγου και να στηρίξει μία διοίκηση που θα αποτελείται από πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Στο τέλος της σελίδας αναλυτικά το έγγραφο της J&P Αβαξ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.