Η απάντηση του Βεντούρη…

Ο Γεράσιμος Βεντούρης με δήλωση του το βράδυ της Τρίτης απάντησε στην ανακοίνωση της J&P ΑΒΑΞ...

Κανένας μέλος της τριμελής επιτροπής του Πανιωνίου δεν έχει αναφέρει πως η J&P ΑΒΑΞ έχει συμμετοχή στην υπόθεση μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως ξεκαθάρισε με δήλωση του ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Γεράσιμος Βεντούρης.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Πανιωνίου:

“Ποτέ μα ποτέ κανένα μέλος της τριμελής επιτροπής του Ερασιτέχνη δεν ανέφερε πως η J&P ΑΒΑΞ έχει συμμετοχή στην υπόθεση μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος.  Προκαλεί δε εκπληκτική εντύπωση πως ενώ εδώ και ένα μήνα έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα αυτά, σήμερα, παραμονή της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, η J&P ΑΒΑΞ αποφάσισε να βγάλει αυτή την ανακοίνωση. Ακόμα  μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί ότι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν στηθεί έξω από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, περιμένοντας πότε θα έρθει η ανακοίνωση.  Τα υπόλοιπα αύριο στην Γενική Συνέλευση”.

Οσον αφορά στο θέμα της προσφυγής του Μάρτιν Λάτκα, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, δήλωσε: “Είναι ντροπή για έναν παίκτη, που μέχρι τώρα η διαγωγή του ήταν άψογη να προβαίνει στην ενέργεια την οποία και έκανε. Ο Μάρτιν Λάτκα κατά την πρώτη συγκέντρωση των παικτών, μας ενημέρωσε για ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και πως θα χρειαστεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Εμείς του ζητήσαμε πριν αναχωρήσει να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες. Απάντησε πως όλα θα γίνουν όταν επιστρέψει. Αντ’ αυτού όμως έκανε προσφυγή. Ο Πανιώνιος δεν είναι διατεθειμένος πλέον να αφήσει έτσι αυτή την υπόθεση και θα πολεμήσει μέχρι τέλους για την προάσπιση των συμφερόντων του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.