Σε ρυθμούς φιέστας ο Ολυμπιακός

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μίτσελ είδε τους Σαλίνο, Πέρεζ και Εντινγκά να μη παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και να ακολουθούν ατομικά προγράμματα. Επίσης, οι Βέργος και Χολέμπας ακολούθησαν προγράμματα θεραπείας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν στην αναμέτρηση της Κυριακής την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και στη συνέχεια καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 2-1 της πρώτης αναμέτρησης.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν το πρωί της Τρίτης στο Ρέντη, προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν πολλές σχετικές ασκήσεις.

Ο Λεάντρο Σαλίνο, όπως και ο Ερνάν Πέρεζ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμό. Το ίδιο συνέβη και με τον Ντελβίν Εντινγκά. Ο Νίκος Βέργος έκανε θεραπεία, ενώ θεραπεία συν πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Χοσέ Χολέβας. Το πρόγραμμα αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 11:00».

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν προσφορά για τους φιλαθλους της ομάδας. Αναλυτικά: «Με αφορμή την συμπλήρωση 41 πρωταθλημάτων τα καταστήματα REDstore γιορτάζουν και προσφέρουν εκπτωτικό κουπόνι 10 ? για κάθε αγορά άνω των 50 ? σε όλα τα προϊόντα .

Η προσφορά ισχύει από 09/04 – 30/08/2014 και παρέχεται μέσω κουπονιών τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από:

. Το επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ www.olympiacos.org. Για να αποθηκεύσετε το κουπόνι στο υπολογιστή σας πατήστε ΕΔΩ.

. Τα καταστήματα REDstore με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

. Τις εφημερίδες «ΓΑΥΡΟΣ» , «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ»
Διευθύνσεις καταστημάτων :

Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» τηλ : 210 4836860 & Ηφαίστου 11 Μοναστηράκι τηλ : 210 3214889

Η προσφορά ισχύει για αγορές μόνο από τα καταστήματα».

Τέλος, δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου αναφέρουν πως σκάουτερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Βουκουρέστι, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Κριστιάν Τανάσε. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της Στεάουα Βουκουρεστίου φέρεται να ενδιαφέρει τους «ερυθρολεύκους» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές τις επόμενες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.