Προβλημάτισε με την εικόνα του

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε καλές εντυπώσεις με την εικόνα του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου γνώρισε την ήττα 2-1 στο γήπεδο «Ζωσιμάδες».

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε καλές εντυπώσεις με την εικόνα του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου γνώρισε την ήττα 2-1 στο γήπεδο «Ζωσιμάδες». Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν δίκαια την ήττα από τους γηπεδούχους, προβληματίζοντας εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος μετρούν ήδη πέντε ήττες σε διάστημα 36 ημερών και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν τριγμοί στην έως τώρα εξαιρετική τους πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μίτσελ δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του και ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να αλλάξουν άμεσα την αγωνιστική τους εικόνα και θα προσπαθήσει να τους αφυπνίσει εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους. Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσει την Τρίτη, καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδος πήραν ρεπό τη Δευτέρα από τον Ισπανό τεχνικό. Το μυαλό των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται και στη ρεβάνς της 16η Απριλίου, όπου θα κληθούν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 στη ρεβάνς της Τούμπας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.