Κοροβέσης: «Πορεία σαν την περσινή»

Μια πορεία ανάλογη με την περσινή θέλει να πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος ο Νίκος Κοροβέσης.

Μια πορεία ανάλογη με την περσινή θέλει να πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος ο Νίκος Κοροβέσης. Ο Έλληνας παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη 2-1 επί της Ξάνθης στο γήπεδο «Ζωσιμάδες», ενώ αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους. Ο Κοροβέσης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το χθεσινό ματς και το γκολ που πέτυχε: «Αυτό είναι το πρώτο μου γκολ φέτος και ήταν πολύ σημαντικό γιατί έδωσε τη νίκη στην ομάδα μου. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας γιατί παίξαμε με παίκτη παραπάνω για αρκετή ώρα αλλά δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, ισοφαριστήκαμε και μετά τρέχαμε».

Για το ό,τι στην έδρα του ο ΠΑΣ παρουσιάζεται πολύ δυνατός: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα και ίσως να αλλάξουν τα πράγματα στην συνέχεια. Στα εκτός έδρας ματς, στα πρώτα λεπτά μπαίνουμε πολύ χαλαρά, μέχρι να φάμε ένα γκολ και να ξυπνήσουμε. Είναι στη νοοτροπία μας, είναι που παίζουμε μακριά από τον κόσμο μας, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Πιστεύω όμως πως αυτό θα αλλάξει γιατί δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι βροχές για αυτό είναι εντάξει το γήπεδο. Με κάποια έργα που θα γίνουν θα είναι ακόμα καλύτερο γιατί ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ σημαντικός».

Για το τι ρόλο παίζει η περσινή εξαιρετική πορεία της ομάδας: «Δεν μας γεμίζει με άγχος η περσινή πορεία. Το βλέπουμε σαν οδηγό και προσπαθούμε να φτάσουμε την περσινή χρονιά και γιατί όχι να την ξεπεράσουμε. Βαθμολογικά είμαστε πολύ καλά από τώρα. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ίδια πορεία και καλύτερη. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη και θέλουμε να μπούμε στην πεντάδα. Πιστεύω πως είμαστε πιο δεμένοι από πέρυσι και σιγά σιγά θα το δείξουμε αυτό στο γήπεδο. Μπορεί ο Πάντος να έφυγε αλλά υπάρχει ο Ντάσιος που είναι το ίδιο πράγμα σχεδόν, έφυγε ο Γεωργίου αλλά ήρθε ο Τσάβες. Όσο προχωρά το πρωτάθλημα θα αποδεικνύουμε πως πάμε από το καλό στο καλύτερο».

Για το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής: «Είναι ένα πολύ δυνατό το πρωτάθλημα. Για παράδειγμα η Ξάνθη δεν είχε καμία σχέση με πέρυσι. Ήταν πολύ πιο δυνατή από την ομάδα που αντιμετωπίσαμε την περσινή σεζόν. Όλα τα παιδιά πλέον έχουμε αποκτήσει εμεπειρίες και πως είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτοί οπου ήρθαν είναι πολύ καλοί ποιοτικά. Τώρα με τις 18 ομάδες πρέπει να υπάρχει και σωστή διαχείρηση από τους ποδοσφαιριστές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.