Κολοβέτσιος: “Μία εξίσου σημαντική πορεία” (video)

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος χάρηκε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ, καθώς αυτό συνδυάστηκε με τη νίκη του ΠΑΣ επί της Skoda Ξάνθης.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος χάρηκε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ, καθώς αυτό συνδυάστηκε με τη νίκη του ΠΑΣ επί της Skoda Ξάνθης. Ο αμυντικός της ομάδας των Ιωαννίνων μίλησε στην εκπομπή “Παίζουμε Ελλάδα”, τονίζοντας ότι ο ΠΑΣ μπορεί να επαναλάβει μια πορεία ανάλογη της περσινής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του:
“Με το σημερινό στα τέσσερα έχω πάει, τα άλλα τρία στη Β’ Εθνική. Εντάξει, δεν ήταν άσχημα, αλλά θεωρώ πως μπορούσα να τα πάω ακόμα καλύτερα. Εννοείται, πως δεν τα θυμάμαι; Λίγα είναι”.

Για τις διαφορές του φετινού με τον περσινό ΠΑΣ:
“Είναι πολύ μικρές οι διαφορές ειδικά με την προσθήκη που μας έγινε πρόσφατα του Ντε Βινσέντι αποκτήσαμε μία ποιότητα στην επίθεση την οποία είχαμε και πέρυσι. Απλά θα έλεγα οι προσθήκες που μας έγιναν, που αυτές είναι πάρα πολύ λίγες, προσπαθούν να δώσουν το στίγμα τους. Ας πούμε ο Τσάβες δεν είναι τόσο, δεν έχει τόσο σπιρτάδα όσο είχε ο Γεωργίου πέρυσι. Θα έλεγα είναι όμως περισσότερο τεχνίτης κι αυτό μας βοηθάει περισσότερο στο παιχνίδι μας”.

Για το αν Τσάβες είναι πιο ποιοτικός από τον Γεωργίου:
“Συμφωνώ ναι, είναι πολυθεσίτης και είναι πιο τεχνίτης γενικά έχει πιο πολύ τεχνική από τον Φώτη που είχαμε πέρυσι”.

Για το αν  ο στόχος είναι και πάλι η πεντάδα:
“Θα έλεγα πως ναι, εμείς έχω πει ότι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κάθε Κυριακή, να μπαίνουμε στον αγωνιστικό τον χώρο, να παίζουμε αυτό που ξέρουμε και από εκεί και πέρα να έρχονται οι τρεις βαθμοί. Αυτό κάναμε και πέρυσι, εφόσον το κάνουμε και φέτος γιατί όχι να κάνουμε μία εξίσου σημαντική πορεία;”.

Για τις ομοιότητες του κόσμου του ΠΑΣ με τον κόσμο της Λάρισας:
“Είναι παρόμοιος ο κόσμος, είναι και οι δύο επαρχιακές ομάδες, είναι δύο ομάδες με ιστορία, νοιάζονται για τις ομάδες τους, θέλουν να χτυπήσουν ας το έλεγα έτσι το κατεστημένο. Έτσι υπάρχουν πολλές, υπάρχουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο ομάδες κι αυτό θα έλεγα δε με δυσκόλεψε στο να προσαρμοστώ εδώ στα Γιάννενα. Της Λάρισας έχουν ζήσει παλαιότερες επιτυχίες με την ομάδα, έχουν ζήσει πρωταθλήματα και τέτοια. Με την περσινή πορεία που έχουμε κάνει, έχουμε ανεβάσει τον πήχη της ομάδας κι έτσι κι αυτοί τώρα έχουν γίνει απαιτητικοί και καλά κάνουν, έτσι;”.

Για το τι έφταιξε και ισοφαρίστηκαν απ’ την Ξάνθη:
“Δυστυχώς όταν μείνανε, όταν έμεινε η Ξάνθη με δέκα παίκτες χάσαμε λίγο θα έλεγα τη συγκέντρωσή μας. Αυτό μας στοίχισε όπως ξέρουμε να γίνεται στο ποδόσφαιρο, ευτυχώς κάναμε το 2-1 και κύλησαν όλα ομαλά”.

Για το τι σημαίνει το ‘χάσαμε τη συγκέντρωσή μας’:
“Δεν είναι ότι σταματάς να ενδιαφέρεσαι, είναι ότι ενδιαφέρεσαι περισσότερο να τελειώσει το παιχνίδι, βιάζεσαι περισσότερο ώστε να σκοράρεις ακόμα ένα γκολ, χάνεις τη συγκέντρωσή σου στις αμυντικές σου θέσεις, είναι πολλά πράγματα. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε βεβαίως από βδομάδα για να μην ξαναγίνει, να μας γίνει ένα μάθημα”.

Για το αν είναι αγχωτικό το γεγονός ότι ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες:
“Εννοείται, παίζει σημαντικό ρόλο κι αυτό, αλλά στην περίπτωσή μας δεν θα έλεγα ότι ίσχυσε αυτό μες στο παιχνίδι, θα’ λεγα μόνο ότι απλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας”.

Για τη δυσκολία που παρουσιάζει ο ΠΑΣ μακριά απ’ τα Γιάννενα:
“Συμφωνώ μαζί σας, δεν ξέρω πραγματικά που είναι το πρόβλημα, εδώ μέσα όπως είπατε κι εσείς όποια ομάδα και να έρθει θα την αντιμετωπίσουμε στα ίσια και γιατί όχι να κερδίσουμε; Εκτός παρουσιαζόμαστε θα έλεγα λίγο πιο, λίγο πιο νωθροί θα το έλεγα εγώ. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι το πρόβλημα, πρέπει αν το κοιτάξουμε. Εννοείται, πολλούς βαθμούς πέρυσι τους πήραμε εκτός έδρας όπως είπατε κι εσείς, θα πρέπει να το κάνουμε το ίδιο και φέτος, θα πρέπει να ψάξουμε ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς, ώστε να το διορθώσουμε γιατί δυστυχώς αν δεν παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρας, τότε δεν μπορούμε και να κοιτάξουμε ψηλά. Θα έλεγα ότι είναι καθαρά στο μυαλό των ποδοσφαιριστών να μπαίνουμε εκτός έδρας όπως μπαίνουμε εντός. Ασφαλώς και νιώθεις εμπιστοσύνη (σ.σ. στον κόσμο σου), αλλά αυτό στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή δε νομίζω να παίζει ρόλο, θα πρέπει να τα ξεπερνάει αυτά και να πηγαίνει εκτός έδρας και οπουδήποτε να παίζει το ίδιο καλά”.

Για το πότε κατάλαβε ότι θα γίνει επαγγελματίας:
“Εγώ έγινα επαγγελματίας 17 χρονών. Η αλήθεια είναι ότι στόχευα από μικρός να ακολουθήσω επαγγελματικά το ποδόσφαιρο, δόξα τω Θεώ το κατάφερα από πολύ μικρός, πήγα σε μία μεγάλη ομάδα, στη Λάρισα και ακολούθησα μετά την πορεία μου”.

Για το αν “κόπιαρε” κάποιον παίκτη και αν τον βοήθησε κάποιος άλλος:
“Θα έλεγα ότι τεράστια βοήθεια πήρα στη Λάρισα από τον Στάθη τον Ταυλαρίδη. Με βοήθησε πάρα πολύ και του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από’ δω από τα παιδιά πέρυσι ήταν ο Τάσος ο Πάντος, ο οποίος είναι πολύ καλή ψυχή σαν άνθρωπος, μας βοήθησε τους νέους που ήρθαμε στην ομάδα κι αυτό πιστεύω φάνηκε και στον αγωνιστικό τον χώρο”.

Για το αν το καλοκαίρι έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ:
“Εγώ κάτι είχα ακούσει για ένα ενδιαφέρον από τον μάνατζέρ μου, αλλά μέχρι εκεί, δε νομίζω να προχώρησε. Εγώ απευθείας δεν έχω μιλήσει όχι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.