Κοροβέσης: «Να κρατήσουμε το κάστρο» (video)

Ο Νίκος Κοροβέσης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το πρώτο του φετινό γκολ και την τρίτη νίκη του ΠΑΣ σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Νίκος Κοροβέσης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το πρώτο του φετινό γκολ και την τρίτη νίκη του ΠΑΣ σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια. Ο νεαρός άσος τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του με τη βοήθεια του κόσμου θέλουν να διατηρήσουν αήττητο φέτος το γήπεδό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:

“Σίγουρα ξεκινήσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε στο σκορ, ήρθε κι η αποβολή στο πρώτο ημίχρονο κι εκεί που νομίζαμε ότι τα πράγματα θα’ ναι πιο εύκολα κάπως χαλαρώσαμε, δεχθήκαμε λίγο πίεση αν και με δέκα παίκτες, ισοφαριστήκαμε, βέβαια κάναμε κάποιες, ανεβήκαμε μετά το γκολ που μας βάλανε και κάναμε αυτό το ξεπέταγμα και κάναμε το 2-1 και μετά όλα καλά”.

Για το αήττητο της έδρας:
“Σίγουρα στην έδρα σου πρέπει αν θες να φτάσεις ψηλά πρέπει να πάρεις αυτά τα ματς. Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε να κρατήσουμε το κάστρο των Ζωσιμάδων”.

Για το διαφορετικό πρόσωπο του ΠΑΣ εντός έδρας:
“Δεν μπορώ να ξέρω γιατί γίνεται αυτό, ίσως μπαίνουμε λίγο χαλαρά εκτός έδρας, δεν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν ξέρω, είναι θέμα νοοτροπίας πιστεύω και θα το δουλέψουμε κι αυτό στο μυαλό μας, στην ψυχολογία μας και πιστεύω θα το φτιάξουμε”.

Για το γκολ που πέτυχε:
“Είναι κάτι που το’ θελα πάρα πολύ να ξεκινήσω να βάζω, να σκοράρω. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα και όλα θα’ ναι καλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.