Επένδυση χωρίς οψιόν αγοράς

Νέα δεδομένα φαίνεται πως δημιουργούνται στον Πανιώνιο σχετικά με την επένδυση των Κύπριων στην ομάδα.

Νέα δεδομένα φαίνεται πως δημιουργούνται στον Πανιώνιο σχετικά με την επένδυση των Κύπριων στην ομάδα. Το σενάριο που φαίνεται πως κερδίζει ολοένα έδαφος προκειμένου να είναι και αυτό που θα παρουσιαστεί στην γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη την Τετάρτη είναι αυτό που αναφέρει πως θα γίνει επένδυση στην ομάδα, χωρίς όμως να υπάρχει και οψιόν αγοράς της.

Με τον τρόπο αυτό οι Κύπριοι θέλουν να δείξουν πως ενδιαφέρονται σοβαρά για να επενδύσουν στον Πανιώνιο, ενώ ήταν και η απαίτηση των μελών του Ερασιτέχνη πως θα πρέπει να πείσουν πρώτα και κύρια τον κόσμο της ομάδας για τις προθέσεις τους. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση του ερασιτέχνη θα αποσύρει τον όρο για παρουσία εκπροσώπου των επενδυτών στην γενική συνέλευση, καθώς δεν θα υπάρχει πλέον θέμα για μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Ολα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μόλις γίνει το ραντεβού της τριμελής επιτροπής του Ερασιτέχνη με την πλευρά των Κύπριων επενδυτών (λογικά με τον εκπρόσωπό τους στην Ελλάδα), όπου και θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την καλύτερη οργάνωση της γενικής συνέλευσης. Το ραντεβού αυτό έχει προσδιοριστεί για την Δευτέρα ή την Τρίτη, καθώς την Τετάρτη στις 18:30 θα συγκληθεί η γενική συνέλευση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.