Ραντεβού πριν το… τέλος στον Πανιώνιο

Στην τελική του ευθεία μπήκε το θέμα των υποψήφιων επενδυτών στον Πανιώνιο, καθώς την Παρασκευή θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού.

Στην τελική του ευθεία μπήκε το θέμα των υποψήφιων επενδυτών στον Πανιώνιο, καθώς την Παρασκευή θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ του Γεράσιμου Βεντούρη και του εκπρόσωπου των Κύπριων επενδυτών, Γιώργου Παπαλόη. Αντικείμενο συζήτησης θα είναι φυσικά όλες οι τελευταίες εξελίξεις, με τον όρο της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη Πανιωνίου ότι θα πρέπει ο εκπρόσωπός τους να παρουσιάσει στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου το πλάνο τους για την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι Κύπριοι δεν αποκλείεται την Παρασκευή να γνωστοποιήσουν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά του Πανιωνίου και να μην ασχοληθούν άλλο με την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θεωρούν ότι δεν είναι δυνατόν να παρουσιαστεί δικός τους άνθρωπος στην Γενική Συνέλευση.

Από την άλλη πλευρά, ο κόσμος του Πανιωνίου δεν είδε με καλό μάτι τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για “Ρωμαϊκή αρένα” αναφορικά με την Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να ακούγονται διάφορα σχόλια στα ποδοσφαιρικά στέκια της Νέας Σμύρνης.

Μέσα σε όλα αυτά, αβέβαιο πρέπει να θεωρείται και το μέλλον του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς ο έμπειρος τεχνικός έχει αφήσει να διαφανεί πως σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι στον διοικητικό τομέα, δύσκολα θα παραμείνει στο πόστο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.