Χειρουργήθηκε ο Πουλίδο

Τελικά ο Ρούμπεν Πουλίδο, δεν μπόρεσε να αποφύγει το χειρουργείο. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε και τη συντηρητική αγωγή που ακολούθησε, η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε και σήμερα ανέβηκε στο χειρουργικό κρεβάτι. Η αποστολή με Ολυμπιακό.

Τελικά ο Ρούμπεν Πουλίδο, δεν μπόρεσε να αποφύγει το χειρουργείο. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε και τη συντηρητική αγωγή που ακολούθησε, η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε και σήμερα ανέβηκε στο χειρουργικό κρεβάτι. Ο Ισπανός, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για αποκατάσταση έξω μηνίσκου από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Αρη, Βαγγέλη Πανταζή. Το πρόγραμμα αποθεραπείας του αναμένεται να διαρκέσει περίπου 30 μέρες. Τούτο σημαίνει πως η χρονιά τελείωσε γι αυτόν, όπως και η καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή για το Καραϊσκάκη

Η προετοιμασία του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση στο «Κλ. Βικελίδης».
Στην αποστολή των κιτρίνων για το παιχνίδι της Κυριακής (19:30) μετέχουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Αγγελούδης, Βλάχος, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Ψυχογιός.

Όπως γίνεται αντιληπτό απουσιάζει, για μία ακόμη φορά, το όνομα του Νταβίδ Αγκάνθο, όπως και αυτά των τιμωρημένων Τάτου και Κύργια.

Η αυριανή προπόνηση των κιτρίνων θα γίνει στις 10:30 στο Νέο Ρύσιο και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει, οδικώς, για τον Πειραιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.