Αίτηση και παρέμβαση από τον Αρη

Η ΠΑΕ Αρης κατέθεσε αίτηση εκ νέου απόκτησης προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών, μέσω ασφαλιστικών μέτρων, ενώ με παρέμβασή στην ΕΕΑ ζητά τον υποβιβασμό των Πλατανιά, Πανιωνίου.

Σε δύο μέτωπα κινείται από το πρωί η ΠΑΕ Αρης, επιδιώκοντας λύσεις σε προβλήματα που την απασχολούν. Αρχικά κατατέθηκε αίτηση εκ νέου απόκτησης προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών, μέσω ασφαλιστικών μέτρων. Ως γνωστόν, η εκδίκαση της 24ης Μαρτίου για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να ανακαλέσει την προσωρινή διαταγή, αφήνοντας έκθετο τον Αρη στους πιστωτές του. Το αποτέλεσμα της κίνησης αυτής θα το ξέρει αύριο η ομάδα της Θεσσαλονίκης, οπότε και θα συζητηθεί η εν λόγω αίτηση.

Στο μεταξύ, με παρέμβασή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Αρης επιδιώκει την επιβολή κυρώσεων στις δύο ΠΑΕ (Πλατανιά και Πανιώνιο) που δεν δημοσίευσαν, ως όφειλαν, τους ισολογισμούς τους. Το μέλος του ΔΣ, Θανάσης Κώνστας, βρίσκεται στην Αθήνα, κατέθεσε το σχετικό υπόμνημα και περιμένει τον υποβιβασμό των δύο ομάδων στη Football League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.