Με Αβραάμ, Ιμπαγάσα και Σέποβιτς

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος συμπεριλήφθηκε απ' τον Μίτσελ στην αποστολή του πρώτου αγώνα με τον Φωκικό για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 18.00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος συμπεριλήφθηκε απ’ τον Μίτσελ στην αποστολή του πρώτου αγώνα με τον Φωκικό για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 18.00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να παίξει απ’ την αρχή, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και με τους Ιμπαγάσα, Σέποβιτς, οι οποίοι επίσης είναι στην αποστολή.

Το βράδυ της Τρίτης οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, πριν απ’ το ματς με Φωκικό. Από αυτήν απουσίασαν οι τραυματίες Φουστέρ, Μπονγκ, Σαλίνο, οι οποίοι συνέχισαν τα προγράμματά τους με θεραπεία και αερόβιο. Ο Μασάντο έκανε επίσης θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή, στην αποστολή βρίσκονται οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπασάββας, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Γιαταμπαρέ.

Πλην των τραυματιών, από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Μανιάτης, Σιόβας, Βάις, Σαβιόλα, ο ανέτοιμος Μιγκέλ Τόρες και οι γκολκίπερ Κάρολ και Γιαννιώτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.