«Νοσοκομείο» ο Αρης

Ούτε λίγο, ούτε πολύ για 8(!) ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, «πονοκεφαλιάζει» ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ για 8(!) ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, «πονοκεφαλιάζει» ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Πρόκειται για τους Σαλόζε Ουντότζι (κάκωση στο γόνατο), Ηλία Σταυρόπουλο (κάκωση έσω πλαγίου), Ρούμπεν Πουλίδο (οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του), Νίκο Αγγελούδη (δέχτηκε μια κλοτσιά στον αστράγαλο), Παντελή Αντωνιάδη (τενοντίτιδα στον προσαγωγό) και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Από εκεί και μετά, ο Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες) και ο Άντι Ρένια, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες), ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για το Βόλο, όπου την Πέμπτη ο Αρης θα κοντραριστεί με τον τοπικό Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας.   

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς συνομίλησε με τους παίκτες του σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν τα αίτια της ήττας στη Ξάνθη, παρά το ότι η ομάδα έπαιξε, κατά διαστήματα, καλό ποδόσφαιρο. Η κουβέντα δεν κατέληξε σε συγκεκριμένο συμπέρασμα, δείγμα της «μαγικής εικόνας» που παραπέμπει το τελικό 2-0, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν τα μέλη του κιτρινόμαυρου ποδοσφαιρικού τμήματος.     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.