Τουρνουά PES 2014

Ο πανελλήνιος πρωταθλητής Αναστάσιος Παππάς, ήταν ο μεγάλος νικητής του τουρνουά PES 2014, που διοργανώθηκε με αφορμή την κυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης.

Ο πανελλήνιος πρωταθλητής Αναστάσιος Παππάς, ήταν ο μεγάλος νικητής του τουρνουά PES 2014, που διοργανώθηκε με αφορμή την κυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά PES 2014 που διοργάνωσε η εταιρεία iTk-Tech την Κυριακή 22/09/2013 με αφορμή την κυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης. Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 40 και είχαν σημαντική υποστήριξη από το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση. Η διοργάνωση έγινε με 8 ομίλους των 5 ομάδων από τους οποίους πέρναγαν οι 2 καλύτεροι στη φάση των 16. Μετά οι αγώνες ήταν νοκ-αουτ μέχρι τον μεγάλο τελικό, όπου μεγάλος νικητής ήταν ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Αναστάσιος Παππάς.

Τα δώρα των τριών πρώτων νικητών (Αναστάσιος Παππάς, Σπύρος Μαρούλης και Χρυσίνας Άγγελος) ήταν η πολυαναμενόμενη κονσόλα Sony PS4 (την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της στην ελληνική αγορά) και δωροεπιταγές αξίας 150? και 75?. Η Λουξ Cola ως χορηγός της εκδήλωσης μοίρασε στους 8 πρώτους της κατάταξης από ένα PES 2014 για PS3 και εμφανίσεις NIKE LOUX COLA PRO SERIES. Επίσης οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε κλήρωση και κέρδισαν αναμνηστικά δώρα όπως ποδοσφαιρική μπάλα τελικού Champions League, παιχνίδια για κονσόλα Sony PS3 (GTA V, Skyrim, Resident Evil) και εμφανίσεις NIKE LOUX COLA PRO SERIES. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η Novasports.

Από την απονομή των επάθλων των τεσσάρων νικητών του τουρνουά PES 2014.


 
Από αριστερά προς τα δεξιά: Σπύρος Μαρούλης (2η θέση), Βασίλης Τσαγκάρης, Αναστάσιος Παππάς (1η θέση), Θανάσης Τσαγκάρης, Άγγελος Χρυσίνας (3η θέση), Ευάγγελος Λόλης(4η θέση) και Νίκος Κασσαβέτης.

Από την απονομή των δώρων της κλήρωσης για τους παρευρισκόμενους


 
Από αριστερά προς τα δεξιά: Σταμάτης Γιαννίσης, Μυρτώ Πανταζοπούλου, Βασίλης Τσαγκάρης, Πέτρος Καννέλης, Θεόφιλος Κουφοπαντελής, Ευάγγελος Λόλης, Γεράσιμος Λαμπρινάκος και Γιώργος Μπράμης.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Θανάσης Τσαγκάρης, Βασίλης Τσαγκάρης, Μυρτώ Πανταζοπούλου, Πέτρος Καννέλης, , Γεράσιμος Λαμπρινάκος, Θεόφιλος Κουφοπαντελής, Χρήστος Τζώρτζης, Νίκος Κασσαβέτης, Γιώργος Μπράμης, Σταμάτης Γιαννίσης και Ευάγγελος Λόλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.