Τριποτσέρης: «Με 11 παίκτες θα ήταν αλλιώς» (video)

Στο αριθμητικό μειονέκτημα του ΟΦΗ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Θοδωρής Τριποτσέρης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

Στο αριθμητικό μειονέκτημα του ΟΦΗ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Θοδωρής Τριποτσέρης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου. Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και εκεί αποσυντονιστήκαμε τελείως. Έπρεπε να βγάλουμε την πίεση του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν πολύ μεγάλη στα πρώτα δέκα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Είπαμε ότι αν δεν τρώγαμε γκολ θα μπορούσαμε να κρατήσουμε και να βγάλουμε κάποια αντεπίθεση. Τελικά το δεχτήκαμε και χάσαμε το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Τριποτσέρης.

Για το αν πιστεύει ότι θα έφευγαν με το βαθμό της ισοπαλίας σε περίπτωση που δεν έπαιζαν με δέκα παίκτες: «Πιστεύω ότι μπορεί να μην γυρνούσαμε με τον ένα βαθμό, αλλά με τους τρεις βαθμούς. Πατούσαμε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεσοαμυντικά και στην κόντρα ήμασταν πολύ επικίνδυνοι. Πιστεύω ότι με 11 παίκτες θα ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι λείπει από τον φετινό ΟΦΗ: «Είχαμε τους τραυματισμούς που μας στέρησαν από την επίθεση τα παιδιά, όπως ο Κουτσιανικούλης και ο Παπάζογλου, οι οποίοι είναι στην ομάδα από πέρυσι και ξέρουν να βρίσκονται με τους υπόλοιπους στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη δυνατότεροι για να πετύχουμε γκολ που μας λείπουν τόσο πολύ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.