Τσουκαλάς: «Μας δίνει περισσότερη δύναμη»

Ο Σταύρος Τσουκαλάς αναδείχθηκε MVP για την τέταρτη αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος και την Πέμπτη (19/09) παρέλαβε το βραβείο του από την πρόεδρο της ΕΠΕΠΑΠ Ιωαννίνων, Νατάσα Μπέγκα.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς αναδείχθηκε MVP για την τέταρτη αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος και την Πέμπτη (19/09) παρέλαβε το βραβείο του από την πρόεδρο της ΕΠΕΠΑΠ Ιωαννίνων, Νατάσα Μπέγκα.

Ο παίκτης του ΠΑΣ, μετά τη βράβευσή του, τόνισε: «Η συνεργασία αυτή είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει περισσότερη δύναμη και ψυχική αλλά και αυτό που έχουμε μας βοηθάει να το βγάλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ από την πλευρά μου σαν παίχτης θέλω να ευχαριστήσω την ΕΛΕΠΑΠ για την συνεργασία που γίνεται και είμαστε εδώ για ότι χρειάζονται».

Με τη σειρά της η Κα Μπέγκα δήλωσε: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ και την στηρίζει σε μια στιγμή που η ΕΛΕΠΑΠ  μπαίνει σε καινούριους δρόμους και αυτό είναι πάρα-πάρα πολύ σημαντικό, σε αυτούς τους καινούριους δρόμους που μπαίνει η ΕΛΕΠΑΠ να έχει την στήριξη του πολύ κόσμου που αγαπάει τον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί  ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στην πόλη, η πόλη αγαπάει τον ΠΑΣ Γιάννινα, άρα ο ΠΑΣ Γιάννινα αγαπάει την ΕΛΕΠΑΠ, και την στηρίζει.  Είναι ένας κύκλος ωραίος αυτό, αλληλεγγύης, αγάπης, και υποστήριξης. Ειλικρινά σας λέω η ΕΛΕΠΑΠ αισθάνεται πάρα-πάρα πολύ ευγνώμων για την μεγάλη συμπαράσταση που έχει από όλη την κοινωνία και  από  τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάββας Παντελίδης: «Σκέφτομαι ότι μέχρι την Κυριακή δεν ήξερα γιατί μιλάγαμε. Την Κυριακή  είδα το λογότυπο, ενδιαφέρθηκα να μάθω τι σημαίνει και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Οι λέξεις σεβασμός στον άνθρωπο και πολιτισμός ξεχειλίζουν εδώ μέσα και εύχομαι να πηγαίνουν πάντα από το καλό στο καλύτερο. Εύχομαι στην ΕΛΕΠΑΠ, να συνεχίσει να είναι δυνατή, να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.