Στην Αλ Αϊν ο Σκόκο

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Novasports.gr από το πρωί της Δευτέρας η παραχώρηση του Σκόκο σε ομάδα του εξωτερικού ήταν θέμα ωρών. Ετσι και έγινε. Ο Αργεντινός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι και συγκεκριμένα στην Αλ Αϊν, η οποία θα βγάλει από τα ταμεία της 2,8 εκατομμύρια ευρώ για τον άσο της Ενωσης.
* Την Τετάρτη τα λένε με Δέλλα, "Λυμπε"* Αδαμίδης: "Γεννιέται κάτι μεγάλο..."

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Novasports.gr από το πρωί της Δευτέρας η παραχώρηση του Σκόκο σε ομάδα του εξωτερικού ήταν θέμα ωρών. Ετσι και έγινε. Ο Αργεντινός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι (όπως γράψαμε το μεσημέρι της ίδια μέρας) και συγκεκριμένα στην Αλ Αϊν, η οποία θα βγάλει από τα ταμεία της 2,8 εκατομμύρια ευρώ για τον άσο της Ενωσης.

Ο Σταύρος Αδαμίδης το απόγευμα είχε επικοινωνία με τους μετόχους και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπου τους ενημέρωσε για την πρόταση που είχε η ΑΕΚ στα χέρια της από το σύλλογο που βρίσκεται στα Εμιράτα.

Η αρχική πρόταση ήταν για 2,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά στην ΑΕΚ κατάφεραν να αποσπάσουν ακόμα 300.000 ευρώ ανεβάζοντας έτσι το ποσό στα 2,8 εκ. Για ότι αφορά τον Αργεντινό, αυτός για κάθε χρόνο που θα αγωνίζεται στην Αλ Αϊν θα βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 2 εκ ευρώ, χωρίς τα μπόνους.

Ολες οι πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και πλέον μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα ο Νάτσο Σκόκο στην ομάδα από τα Εμιράτα, η οποία τη σεζόν που τελείωσε τερμάτισε στη 10η θέση και γλίτωσε στο τέλος τον υποβιβασμό της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.