Ο αισθηματίας Φανούρης

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης υποστήριξε ότι στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο έπαιξε ρόλο το συναίσθημα

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης υποστήριξε ότι στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο έπαιξε ρόλο το συναίσθημα. Οι υπογραφές δεν έπεσαν αμέσως. Για το πως εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις και για άλλα πολλά μίλησε ο 28χρονος μέσος σε συνέντευξή του στη Sportday. Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό μετά τις υπογραφές;
«Μέτρησε το συναίσθημα. Ήθελα να μείνω στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι βιώνει δύσκολες στιγμές, αλλά θέλω κι εγώ μέσα από την προσπάθειά μου να τον βοηθήσω».

-Προτάσεις, αντιπροτάσεις, προθεσμίες. Γιατί τρέναρες την απάντησή σου; Τι ήταν αυτό που σε προβλημάτιζε;
«Νομίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις ανανεώσεων υπάρχουν καθυστερήσεις. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, τίποτα. Υπήρχε κι από τις δύο πλευρές καλή θέληση για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Υποχώρησε λίγο ο Πανιώνιος, υποχώρησα κι εγώ και τελικά τα βρήκαμε».

-Τον πρώτο ρόλο έπαιξε το οικονομικό ή οι φιλοδοξίες;
«Έχω πολλές φιλοδοξίες και πολλά χρόνια μπάλας μπροστά μου. Από κει και πέρα, όμως, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να αμειβόμαστε με τα λεφτά που πιστεύουμε ότι αξίζουμε. Καταλαβαίνουμε την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος στην καθημερινότητά του. Γνωρίζουμε ότι οι απολαβές μας είναι υψηλότερες και μπορεί να προκαλούν ορισμένες φορές. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

-Όταν έκανες τις διαπραγματεύσεις, ρώτησες για τις εξελίξεις στα διοικητικά;
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν το επεδίωξα να μάθω! Μίλησα και συμφώνησα με τη διοίκηση που υπάρχει. Τώρα, αν θελήσει κι έρθει κάποιος να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, θα είναι κάτι πολύ καλό. Δυσκολίες υπάρχουν πολλές στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, αποτελεί μικρογραφία της κοινωνίας».

-Η επόμενη χρονιά προμηνύεται πολύ δύσκολη για τον Πανιώνιο. Πώς προετοιμάζεσαι ψυχολογικά;
«Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και στον κόσμο. Με σωστή δουλειά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά κι εύχομαι να τα καταφέρουμε. Δεν μπορώ να οριοθετήσω στόχους, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Είμαι αισιόδοξος».

-Πώς εξηγείς ότι όταν ξεκινάει η χρονιά είσαι στην «απέξω» και μετά καλείσαι να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά;
«Είναι αλήθεια πως έχει συμβεί πολλές φορές. Εγώ ξέρω ότι στην ομάδα που βγήκε επί Κωνσταντίνου Τσακίρη δύο φορές στην Ευρώπη ήμουν βασικότατο στέλεχος. Εδειξα χαρακτήρα. Δεν μου αρέσει να τα παρατάω. Το σημαντικό και ταυτόχρονα παρήγορο για μένα είναι ότι στο τέλος όσοι προπονητές έφυγαν μου ζήτησαν συγγνώμη! Από την άλλη, ποδόσφαιρο είναι. Δεν έχει υπογράψει κανείς συμβόλαιο με την ενδεκάδα. Εχω αδυναμίες και το γνωρίζω. Αλλά έχω και ικανότητες. Σίγουρα θα ήμουν εγωιστής αν ήθελα να με χειροκροτεί όλος ο κόσμος. Κάνω την αυτοκριτική μου και δέχομαι πως υπάρχει κόσμος που δεν του αρέσω. Είναι θεμιτό. Από την άλλη, όμως, υπάρχει πολύς κόσμος στον Πανιώνιο που με έχει αγκαλιάσει. Ευχαριστώ και όσους με αποδοκιμάζουν και όσους με χειροκροτούν!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.