Ο ρόλος και η αξία του Λούκας

Ενα μίνι οδοιπορικό από την πρώτη επαφή του Λούκας Πέρεθ με τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλος μέχρι το σήμερα και το ρόλο που πλαισιώνει πλέον στη νέα του ομάδα, με την επίρρωση των αριθμών της στατιστικής πραγματοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της με σχετικό άρθρο.

Ενα μίνι οδοιπορικό από την πρώτη επαφή του Λούκας Πέρεθ με τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλος μέχρι το σήμερα και το ρόλο που πλαισιώνει πλέον στη νέα του ομάδα, με την επίρρωση των αριθμών της στατιστικής πραγματοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της με σχετικό άρθρο. Οπως αναφέρει σ’ αυτό χαρακτηριστικά:

«Αν ισχύει ότι η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική, οι βάσεις για την επιτυχημένη πορεία του Λούκας στον ΠΑΟΚ μπήκαν νωρίς. Πριν καν φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Ηταν στις 18 Αυγούστου 2011 όταν ο Ισπανός μέσος πάτησε για πρώτη φορά στην Τούμπα. Ως αντίπαλος. Παίκτης της Καρπάτι Λβιβ. Εφυγε ηττημένος από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά με το. παράσημο της αναγνώρισης του απαιτητικού κοινού. Δύο χρόνια μετά, ο Λούκας απολαμβάνει αυτή την εκτίμηση του κόσμου σε κάθε παιχνίδι.

Ως παίκτης του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας από του «καταλύτες» της ομάδας που φτιάχνει ο Χουμπ Στέφενς. Είτε στα άκρα, είτε ως επιτελικός μέσος αποτελεί σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη της ομάδας. Στη Βέροια από το δικό του πόδι ξεκίνησε το γκολ του Βίτορ. Οπως και στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Ξάνθη». Και συνεχίζει ως εξής:
«Η πληθωρική του παρουσία φαίνεται κι από τα στατιστικά. Ο Λούκας φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις σε τρεις δημιουργικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ με τρεις ασίστ βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Φουστέρ, ενώ του ανήκει η πρωτιά τόσο στις ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις (54), όσο και στα γεμίσματα (11/36). Εννοείται πως ένας ποδοσφαιριστής που προσπαθεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ θα κάνει και λάθη, οπότε το γεγονός ότι ο Ισπανός έχει τα περισσότερα στο πρωτάθλημα (30) δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία. Διότι, αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα λάθη του Λούκας, αλλά και του Στοχ (29) μπορεί να ήταν μια πιο ακριβείς στις πάσες του, μα θα στερούνταν και φαντασίας και ουσίας και βαθμών, αφού οι δύο αυτοί παίκτες του δίνουν ρυθμό επιθετικά», καταλήγει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.