Δημούτσος: «Από μας εξαρτάται» (video)

Ο διεθνής μέσος του Ατρόμητου, μίλησε στο novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για το παιχνίδι με τα Γιάννινα αλλά και την προσπάθεια της Εθνικής να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο διεθνής μέσος του Ατρόμητου, μίλησε στο novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για το παιχνίδι με τα Γιάννινα αλλά και την προσπάθεια της Εθνικής να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ελίνι η διακοπή σας έκανε καλό ή κακό;

“Η διακοπή μας έκανε καλό, γιατί παίξαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και υπήρχε μία κούραση. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πάρα πολύ σε κάποια πράγματα. Πιστεύω θα μας κάνει καλό.”

Πιστεύεις ότι θα δούμε έναν πιο φρέσκο, ανανεωμένο Ατρόμητο;

“Ελπίζω πως ναι, είχαμε δυο βδομάδες μπροστά μας. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι όλα εξαρτώνται από μας.”

Πως περιμένεις αυτό το ματς;

“Εγώ θεωρώ πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολο και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Τα Γιάννινα ξέρουμε ότι όποτε πάμε εκεί δεν είναι εύκολο να τα κερδίσουμε. Είναι μια καλή ομάδα και συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό με πέρσι. Όμως και εμείς έχουμε καλή ομάδα κι έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε.”

Ο φετινός ανταγωνισμός στο ρόστερ του Ατρόμητου είναι μεγαλύτερος από πέρσι; Πόσο καλό είναι αυτό για τον σύλλογο;

“Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ για τα δεδομένα της Super League. Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες και σίγουρα αυτό θα μας ωφελήσει.”

Είσαι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας που βαδίζει στο δρόμο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, βλέποντας τα δύο παιχνίδια που έδωσε προσφάτως, πιστεύεις ότι θα καταφέρει εν τέλει να βρεθεί στη χώρα του καφέ, έστω και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ;

“Πιστεύω ότι από τα μπαράζ μπορούμε να προκριθούμε. Κι από την στιγμή που θα είμαστε στους ισχυρούς, αυτό είναι καλό για μας. Από εκεί και πέρα θεωρώ πολύ σημαντικό που κερδίζουμε τα παιχνίδια έστω και με 1-0. Βλέπουμε πολλές Εθνικές που δεν μπορούν να κερδίσουν ενώ η Εθνική μας κερδίζει και πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα να προχωρήσουμε και να πάμε στο Μουντιάλ.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.